Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2017 o 15:44
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Jackie Chan neprestáva ohurovať ani po šesťdesiatke a svojimi kúskami v akčnom traileri pre sci-fi Bleeding Steel opäť vyráža dych

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Čínska snímka s názvom Bleeding Steel ponúkne spojenie akčného thrilleru s futuristickými prvkami. Vychutnajte si niekoľko nových záberov v podobe ďalšej ukážky.

Akčný sci-fi thrilleri s názvom Bleeding Steel, v ktorom nás bude legenda menom Jackie Chan opäť raz baviť svojimi bojovými a akrobatickými choreografiami, sa nám už tento rok predstavil, a to rovno dvojicou ukážok (nájdete ich tu a tu). No keďže premiéra snímky už pomaličky klope na dvere, uzrel svetlo sveta konečne aj tretí a zároveň ďalší plnohodnotný trailer (pod textom). Ten je spomedzi všetkých doposiaľ najdlhší a po vzore tých predošlých znova ohuruje porciou celkom nových záberov.

Chan si vo filme zahrá agenta špeciálnych jednotiek, ktorý chráni mladú ženu pred zlovestným kriminálnym gangom. Zároveň však cíti, že ho s ňou spája akési zvláštne puto, akoby sa už stretli v predchádzajúcom živote. Za scenárom spolu s réžiou stojí Leo Zhang (predtým iba Gei Ye Shou Xian Hua) a okrem vyššie spomínanej hviezdy sa objaví napríklad aj Tess HaubrichCallan MulveyNana Ou-YangErica Xia-HouShow Lo či Damien Garvey. Premiéra v Číne je momentálne naplánovaná na 22. decembra (prosinca) 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia