Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2017, 19:11
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Dorazili prvé reakcie na Jumanji: Welcome to the Jungle. Máme sa pripraviť na katastrofu či zábavné dobrodružstvo?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na internete sa objavilo niekoľko stručných reakcií kritikov. Aký je ich ortieľ?

Sequel k skvelej dobrodružnej klasike s Robinom Williamsom Jumanji s podtitulom Welcome to the Jungle zatiaľ v kampani zrejme fanúšikov príliš nepresvedčil. Mali sme síce slová The Rocka, ktorý nás ubezpečoval, že snímka neurobí originálu žiadnu hanbu, ale poznáte to. Často ide len o také pekne znejúce frázy. Teraz tu však máme prvé kritické reakcie, ktoré by nám mohli aspoň niečo napovedať. Dostali sme teda generickú nudu alebo kvalitné pokračovanie?

Dorazili prvé reakcie na Jumanji: Welcome to the Jungle. Máme sa pripraviť na katastrofu či zábavné dobrodružstvo?
Zdroj: Columbia Pictures

Corey Chichizola poznamenal: „Nový Jumanji film je plný zábavy a je úspešný v tom, že sa nesnaží robiť snímku podobnú originálu, hoci niekoľko odkazov k Robinovi Williamsovi tu nájdeme.“ V podobnom duchu sa vyjadril aj Eric Eisenberg. Ten vyhlásil, že bol filmom príjemne prekvapený. „Je to zábavná a vtipná snímka. Navyše inteligentne využíva skvelých hercov. Film príliš nerozširuje univerzum, ale rozhodne ide o prerozprávanie, ktoré funguje.

Brandon Davis súhlasil a dodal, že Jack Black si s prehľadom ukradol všetky scény pre seba. Peter Sciretta otvorene vyhlásil, že očakával najhoršie, ale napokon bol  viac než spokojný. Pochválil celkový koncept, na ktorý sa spočiatku dosť nadávalo (postavy sú tentokrát uväznené vo videohre a nie v klasickej stolnej hre). Podľa Scirettu snímka veľmi dobre s týmto prevedením pracuje. Dokonca ju zaradil medzi top filmy s videohernou estetikou, hneď po bok Scotta Pilgrima, Edge of Tomorrow či Wreck It Ralph.

Prvé ohlasy sú teda - možno prekvapivo - spokojné. Dokonca aj tí, čo očakávali katastrofu, sa napokon solídne bavili. Žeby sme teda dostali naozaj skvelé a zábavné dobrodružstvo? Dozvieme sa 21. decembra (prosinec) 2017. Nahlodali vás pozitívne ohlasy k návšteve kina?

Domov
Zdieľať
Diskusia