Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2017 o 10:12
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

David S. Goyer, scenárista The Dark Knight či Man of Steel, sa možno chopí réžie remaku fantasy Masters of the Universe

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nová verzia snímky z roku 1987 by mala vzniknúť v Sony Pictures.

V Sony Pictures sa rozhodli vzkriesiť ďalšiu polozabudnutú značku. Masters of the Universe je založený na hračke menom He-Man od Mattela a na veľkom plátne sa svojho príbehu dočkal v roku 1987 pod režisérskou taktovkou Garyho Goddarda. Okrem toho dostal aj vlastný animovaný seriál, ktorý bežal v rokoch 1983-1985. Hlavným bol spomínaný bojovník He-Man. Ten bol zároveň poslednou nádejou pre magickú planétu Eternia, ktorú si chcel podrobiť zákerný lord Skeletor.

David S. Goyer, scenárista The Dark Knight či Man of Steel, sa možno chopí réžie remaku fantasy Masters of the Universe
Zdroj: MGM

Novú verziu by mal na starosti dostať David S. Goyer, scenárista The Dark Knight či Man of Steel. Ako režisér sa tiež podieľal na snímke Blade: Trinity, The Unborn a niekoľkých epizód seriálu Da Vinci's Demons. V prípade Masters of the Universe už Goyer stihol napísať prvú verziu scenára a hovorí sa o ňom aj ako o možnom režisérovi. Predbežne je premiéra naplánovaná na 18. decembra (prosinec) 2019.

Domov
Zdieľať
Diskusia