Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. decembra 2017, 8:26
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Dorazili lákavé obrázky z očakávanej komiksovky X-Men: Dark Phoenix. Môžeme sa tešiť na epický príbeh a záporáčku Jessicu Chastain

FILMY A SERIÁLY X-MEN DARK PHOENIX
Uložiť Uložené

Pôjde o režisérsky debut Simona Kinberga, ale so značkou X-Men má už vlastné skúsenosti.

Herečku Sophie Turner (Game of Thrones) sme mali možnosť privítať vo svete mutantov minulý rok vo filme X-Men: Apocalypse. Tam stvárnila postavu mladej Jean Grey. O tom, že ďalším pokračovaním z tohto univerza bude X-Men: Dark Phoenix sme vás už informovali v tomto vlákne. Je teda jasné, že nasledujúci film sa bude odohrávať práve okolo tejto postavy.

Entertainment Weekly práve uverejnil prvé obrázky z chystanej komiksovky. Príbehom sa posunieme o desať rokov po udalostiach posledného X-Men: Apocalypse. X-Meni sú považovaní za národných hrdinov a Xavier sa nechá opantať svojím novonadobudnutým egom. Režisér a scenárista Simon Kinberg sa vyjadril: „Lepí sa na neho pýcha a tlačí členov X-Men do stále nebezpečnejších misií.

 

Dorazili lákavé obrázky z očakávanej komiksovky X-Men: Dark Phoenix. Môžeme sa tešiť na epický príbeh a záporáčku Jessicu Chastain
Zdroj: 20th Century Fox

Ich prvá úloha vo vesmíre nepôjde podľa plánu a v Jean sa prebudí Phoenix Force. Podľa herca Jamesa McAvoya (Split) pôjde o najemotívnejší film zo sveta X-Men s množstvom obetí a utrpenia. Taktiež sme sa dozvedeli aj nové informácie týkajúce sa hlavnej záporáčky. Malo by ísť o Lilandru, ktorú stvárni Jessica Chastain (The Martian). Tú popísali následovne: „Je z iného sveta, dokáže meniť podobu a chce využiť Phoenix pre vlastné potreby. Je tichá, ale brutálna.“ 20th Century Fox spolu s IMAX ďalej ohlásili predĺženie vzájomnej spolupráce. V IMAX kvalite teda uvidíme aj filmy, ako X-Men: Dark PhoenixThe New Mutants a Gambit.

Odporúčané
Dark Phoenix sa pretáčalo kvôli Skrullom. S mimozemšťanmi ich však predbehla Captain Marvel Dark Phoenix sa pretáčalo kvôli Skrullom. S mimozemšťanmi ich však predbehla Captain Marvel 13. júna 2019, 13:56

Okrem Jean Grey a Charlesa Xaviera uvidíme aj ďalšie postavy, ako Magneto (Michael Fassbender), Mystique (Jennifer Lawrence), Beast (Nicholas Hoult), Storm (Alexandra Shipp), Cyclops (Tye Sheridan), Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee) a Quicksilver (Evan Peters). Premiéry X-Men: Dark Phoenix sa v našich kinách dočkáme 1. novembra (listopad) 2018.

Domov
Zdieľať
Diskusia