Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2019, 13:56
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Dark Phoenix sa pretáčalo kvôli Skrullom. S mimozemšťanmi ich však predbehla Captain Marvel

Dark Phoenix sa pretáčalo kvôli Skrullom. S mimozemšťanmi ich však predbehla Captain Marvel
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY X-MEN DARK PHOENIX
Uložiť Uložené

Predstaviteľ Cyclopsa Tye Sheridan nedávno prezradil, ako mala vyzerať záverečná bitka s Jean Grey, Charlesom a Scottom.

Správy o dotáčkach a pretáčkach nie sú v súvislosti s komiksovkou Dark Phoenix už žiadnym veľkým prekvapením. Koniec koncov, na Filmkulte sme sa tejto téme venovali hneď niekoľkokrát, pričom naposledy ešte včera, keď vyšlo najavo, že štúdio na snímke stratí viac než 100 miliónov dolárov.

Ako už pravdepodobne vieš, dôvodom pretáčok bol napríklad aj neuspokojivý záver filmu, ktorý údajne až príliš pripomínal konkurenčnú komiksovku Captain Marvel. Zdá sa však, že jedna z pôvodných verzií bola oveľa odlišnejšia, než akákoľvek z doposiaľ spomínaných. Ako totiž prezradil predstaviteľ Cyclopsa Tye Sheridan, Dark Phoenix malo obsahovať Skrullov.

Sheridan ďalej dodal, že Charles (James McAvoy) a Scott (Sheridan) mali pôvodne zamieriť do OSN, kde chceli kompetentným oznámiť, že sú pod útokom mimozemšťanov, ktorí zajali Jean Grey (Sophie Turner). V tom sa mala Jean zniesť priamo pred OSN, kde vypukla bitka medzi ochrankou a Jean. Všetci členovia ochranky OSN sa však ukázali ako členovia Skrulls.

Odporúčané
Dark Phoenix je najväčšie finančné fiasko X-Men série. Štúdio na ňom prerobí viac ako 100 miliónov Dark Phoenix je najväčšie finančné fiasko X-Men série. Štúdio na ňom prerobí viac ako 100 miliónov 12. júna 2019, 13:53

Scott sa mal následne pustiť do súboja s rasou Skrull, pričom sa mala pridať aj Jean, ktorá potom odletela späť do vesmíru. Vyjadrila tak svoje zbohom ako Scottovi, tak aj Charlesovi. Ťažko síce povedať, či za tú podobnosť s Captain Marvel môže práve prítomnosť Skrullov, no ak by snímka Dark Phoenix prišla do kín ešte v novembri (listopad) 2018, ako bolo plánované (a nedošlo by k spojeniu Foxu s Disney), bolo by to určite zaujímavé. Samozrejme, ak by tvorcovia ostali pri pláne so Skrullmi a predstavili ich skôr než Marvel Studios.

Domov
Zdieľať
Diskusia