Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2018, 0:26
Čas čítania 0:00
Branislav Noskovič

Nové promo pre Westworld láka na existenciu viacerých svetov. Uvidíme okrem divokého západu a samurajov aj celkom iné parky?

FILMY A SERIÁLY WESTWORLD
Uložiť Uložené

Žeby sme sa v budúcnosti dočkali viacerých spin-off seriálov?

Teasing očakávaneho pokračovania sci-fi seriálu Westworld ukážkami z nedávneho Super Bowlu (písali sme  o nich tu) zďaleka nekončí. Pozorní diváci spozorovali zo záberov binárny kód, ktorá v desiatkovej sústave predstavuje ip adresu odkazujúcu na stránku DelosDestinations.com.

Tá slúži ako informačný portál pre návštevníkov ich parkov. Už na konci prvej série sme mali možnosť zhliadnuť náznaky iných svetov spoločnosti Delos, napríklad japonskej éry samurajov. Web ponúka náhľad do parku z prvej série, ostatných päť je zatiaľ v menu pre verejnosť nedostupných.

Druhý v poradí však ponúka aspoň rozmazaný náhľad, ktorý by mohol byť práve fotkou z nejakých japonských hôr. Ak si kliknete na Westworld, ukáže sa vám galéria fotiek, interaktívna mapa s vysvetlivkami jednotlivých lokácii, či dokonca formulár na rezervácie návštev. Rovnako môžete četovať s online poradcom, ktorý vám ochotne odpovie na vaše otázky ohľadom návštevy parku.

Nové promo pre Westworld láka na existenciu viacerých svetov. Uvidíme okrem divokého západu a samurajov aj celkom iné parky?
Zdroj: HBO

Samozrejme, podobné weby nie sú v rámci filmových kampaní žiadnou novinkou. Informačnú internetovú stránku mala aj spoločnosť Masrani, ktorá vybudovala Jurassic World alebo vizionársky Weyland Industries, ktorý zase buduje lepšie svety vo filmoch ako Prometheus, či Covenant.

Odporúčané
Westworld sa vracia! Pamätáš si ešte, čo sa stalo v prvých dvoch sériách? Westworld sa vracia! Pamätáš si ešte, čo sa stalo v prvých dvoch sériách? 26. februára 2020, 18:36

Či bude stránka priebežne obnovovaná a do premiéry druhej série Westworld budú doplnené ďalšie parky, zatiaľ nevieme. Známe je nám však to, že už 22. Apríla sa opäť stretneme s androidmi Dolores (Evan Rachel Wood), Teddym (James Marsden), Bernardom (Jeffrey Wright) alebo ich ľudským protivníkom v podaní Eda Harrisa.

Mňa osobne prvá séria až tak do kresla neposadila, no pokračovanie si rozhodne nenechám ujsť. Čo vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia