Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. februára 2018, 14:19
Čas čítania 0:00
Martin Švirik

Úspešný seriál Atlanta prichádza s prvým a dramatickým trailerom pre svoju 2. sériu

FILMY A SERIÁLY ATLANTA
Uložiť Uložené

Do Atlanty sa blíži náročné obdobie.

Minulý mesiac to bol teaser, no teraz sme sa dočkali aj plného traileru od FX pre pokračovanie úspešného seriálu Atlanta. Ten nám ukazuje hlavného predstaviteľa v podaní herca, režiséra, scenáristu a tvorcu seriálu Donalda Glovera.

Spolu so svojou partiou a bratrancom sa snaží prežiť počas náročného prázdninového obdobia v súčasnej Atlante, známom ako "Robbin’ Season." V tomto čase kradnutia sa zvyšuje kriminalita a každý predsa potrebuje z niečoho prežiť. 

Druhá séria tak prevezme tento originálny názov namiesto klasicky pridanej číslovky 2 na konci. Na režisérsku stoličku by sa mal pre prvé tri epizódy vrátiť Hiro Murai, ktorý natočil väčšinu prvej série. Seriál trpel menšou prestávkou, keďže tvorca Donald Glover bol zaneprázdnený.

To už je ale za ním a herec sa tak vracia do miesta, ktoré mu získalo výhru Emmy v kategórii Najlepší herec v hlavnej úlohe komediálneho seriálu. Premiéra druhej série prebehne už 1. marca (březen). 

Domov
Zdieľať
Diskusia