Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2018, 16:52
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Habsro to s Power Rangers nebalí. V budúcnosti sa dočkáme nových filmov a možno aj crossoveru s Transformermi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Gigant na poli výrobcov hračiek oznámil, že popri Transformeroch bude do kín púšťať aj Power Rangers.

Len nedávno Habsro odkúpilo Saban, čím okrem iného získali aj práva na Power Rangers. Dnes dali von informáciu, že s nimi rozhodne plánujú aj nejako naložiť, a teda, že sa dočkáme ďalších filmov. Pravdepodobne to tak skoro nebude, keďže posledný film z roku 2017 utŕžil v kinách len 142 miliónov, a to s bohatým rozpočtom 100 mega. 

Snímka nepochybne prerobila slušné prachy a Saban zrejme donútila k predaju spoločnosti. Hasbro nelenilo, a tak ku G. I. Joe či Transformerom pridáva aj Rangerov. Jedného dňa sa tak môžeme pokojne dočkať crossoveru týchto hrdinov, aj keď si skutočne nedokážem predstaviť, ako by to vyzeralo na plátne. 

Zatiaľ nevieme, akým smerom sa Hasbro pustí a ani kedy to bude, no na 100% tí Rangeri v budúcnosti jednoducho prídu. Dúfajme, že to bude stáť za to a že to nespôsobí krach celého Hasbra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia