Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. júla 2018, 13:56
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Zábavný fantasy animák Adventure Time vstupuje do veľkého finále. Hrdinov na mystickom ostrove čaká ich najväčší boj

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Obľúbený projekt, za ktorým stojí Cartoon Network si svoje vyvrcholenie odbije v septembri.

Populárny animák Adventure Time z dielne Cartoon Network si dokázal nájsť pomerne širokú fanúšikovskú základňu. Tá sa momentálne nevie dočkať finále 10. série, ktorá bude zároveň tou poslednou. Nižšie si môžete vychutnať trailer a prvé zábery.

Seriál rozpráva dobrodružný príbeh chlapca Finna a jeho psa Jakea, ktorí na mystickom ostrove Ooo bojujú z monštrami a zachraňujú princezné.

Počas 10. sérií sa v projekte vyprofilovalo aj viacero pozoruhodných vedľajších postáv, ako napríklad princezná Bubblegum, Ice King, kráľovná upírov Marceline, Lumpy Space Princess či Earl of Lemongrab.

Postavičkám prepožičali hlasy známi herci, ako Neil Patrick Harris, Mark Hamill, Ming-Na Wen, George Takei, Lena Dunham, Ron Perlman či Lou Ferrigno. Pilotný diel bol odvysielaný v roku 2007 a prvá séria nasledovala o tri roky neskôr, teda v roku 2010.

Ukážka naznačuje, že všetci tí, čo si obľúbili túto svojráznu sci-fi/fantasy komédiu sa budú baviť aj tentokrát. Vyvrcholenie bude zrejme opäť plné nápadov, akcie aj humoru. Dočkáme sa ho 3. septembra (září) tohto roku.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia