Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2018, 5:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Nový Hellboy s hviezdou Stranger Things sa oneskorí. Kedy sa ho dočkáme?

FILMY A SERIÁLY OUTLAW KING TRAIN TO BUSAN
Uložiť Uložené

Opäť sme pre vás pripravili zaujímavé Raňajky plné všetkých podstatných noviniek.

Vitajte pri ďalších Raňajkách s Filmkultom. Okrem Hellboya sa pozrieme aj na remake úspešného zombie hororu Train to Busan, na pozoruhodnú drámu Galveston s Benom Fosterom a Elle Fanning či trailer pre seriál Gifted.

Hellboy

Reboot Hellboya s Davidom Harbourom (Stranger Things) v hlavnej úlohe dorazí neskôr. Pôvodne bola americká premiéra stanovená na 11. januára (leden) 2019. Po novom sa však komiksového polo-démona diváci dočkajú 12. apríla (duben) 2019. 

Snímku režíruje Neil Marshall (Pád do tmy) a vo vedľajších úlohách uvidíme aj Millu Jovovich, Iana McShanea, Sashu Lane, Briana Gleesona a Daniela Dae Kima.

Nový Hellboy s hviezdou Stranger Things sa oneskorí. Kedy sa ho dočkáme?
Zdroj: Lionsgate/Summit

Train to Busan

Americký remake kvalitného kórejského hororu Train to Busan pôvodne chcelo zastrešiť hneď 5 štúdií. Zálusk majú New Line Cinema, Universal, Paramount, Lionsgate a Screen Gems. Víťazne z tohto súboja napokon vyšlo New Line Cinema.

Scenár napíše Gary Dauberman (The Nun, It) a produkovať bude James Wan (The Conjuring).

Nový Hellboy s hviezdou Stranger Things sa oneskorí. Kedy sa ho dočkáme?
Zdroj: Next Entertainment World

Galveston

Ben Foster a Elle Fanning si zahrajú hlavné úlohy v zaujímavo vyzerajúcej dráme Galveston. Nižšie si môžete pozrieť prvý trailer. Americká premiéra je naplánovaná na jeseň tohto roku.

Gifted

2. séria komiksového seriálu Gifted je už od včerajška na obrazovkách, takže sa môžete naladiť najnovším trailerom. Plánujete sledovať? Nové epizódy odštartovali 25. septembra (září) 2018.

Outlaw King

Historický epos Outlaw King od Davida Mackanzieho s Chrisom Pineom v hlavnej úlohe si už odbil premiéru v rámci filmového festivalu v Toronte. Pozbieral skôr zmiešané ohlasy, pričom viacero kritikov filmu vytýkalo, že je zbytočne dlhý (kinoverzia mala 137 minút).

Režisér sa teda rozhodol pôvodný strih skrátiť o celých 20 minút, teda na 117 minút. Na Netflixe teda uvidíme už túto osekanú verziu. Snímka bude dostupná 9. novembra (listopad) 2018.

Star Trek

James McAvoy sa ponúkol, že si zahrá mladého kapitána Picarda v novom Star Trek seriáli. Toho opäť stvárni Patrick Stewart.

Fanúšikovia X-Men vedia, že James McAvoy si v niekoľkých filmoch tejto série zahral Charlesa Xaviera/Profesora X, ktorého v jeho staršom veku hral práve Patrick Stewart. 

Na novom seriáli Star Trek sa už začína pracovať, ako aj dokladá fotka Stewarta a scenáristov. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

The journey has begun. Kirsten Beyer, Michael Chabon, Akiva Goldsman, Diandra Pendleton-Thompson, James Duff, and yours truly. #StarTrek

Príspevok, ktorý zdieľa Patrick Stewart (@sirpatstew),

Domov
Zdieľať
Diskusia