Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. decembra 2018, 5:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Ako si vycvičiť draka 3 láka do kina ďalšou štýlovou ukážkou a komiksovka Shazam! dorazila s novými obrázkami

FILMY A SERIÁLY ALADDIN LIVE ACTION HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 3 SHAZAM THE CROWN
Uložiť Uložené

Novými obrázkami nás poctili aj projekty The Crown či Captain Marvel.

Vítame ťa pri ďalšom vydaní našej pravidelnej rubriky Raňajky s Filmkultom. Dnes sa pozrieme na animák How to Train Your Dragon 3, komiksovku Captain Marvel či novinku oscarového J. K. Simmonsa. 

How to Train Your Dragon 3: The Hidden World

Očakávaný animák How to Train Your Dragon 3 s podtitulom The Hidden World dorazil s ďalším malým lákadlom v podobe krátkej ukážky. Snímku režíruje Dean DeBlois a do slovenských kín dorazí 21. februára (únor) 2019.

Captain Marvel

Komiksovka Captain Marvel s Brie Larson a Judom Lawom v hlavných úlohách nás poctila novým obrázkom. Snímku režíruje dvojica Anna Boden a Ryan Fleck a jej premiéra sa uskutoční 7. marca (březen) budúceho roku.

Raňajky 2
Raňajky 2 Zdroj: Walt Disney/Marvel Studios/Empire

Aladdin

Disneyovka Aladdin dorazila s novým obrázkom. Vidieť na ňom môžeme princeznú Jasmine, ktorú si v hranej verzii strihne Naomi Scott. Režíruje Guy Ritchie a z ďalších hercov sa objavia aj Will Smith, Mena Massoud, Marwan Kenzari, Billy Magnussen, Nasim Pedrad a Navid Negahban. Premiéra je stanovená na 23. mája (květen) 2019.

Raňajky 2
Raňajky 2 Zdroj: Walt Disney

The Crown

Úspešný dramatický seriál The Crown dorazil s prvými obrázkami z 3. série. Claire Foy v hlavnej úlohe nahradí Olivia Colman a okrem nej uvidíme aj Tobiasa Menziesa, Helenu Bonham Carter a Bena Danielsa. Premiéry sa dočkáme v roku 2019.

I’m Not Here

V dráme I’m Not Here budeme sledovať Stevea (J. K. Simmons), ktorý je prenasledovaný svojou traumatickou minulosťou. Každý objekt v jeho dome a každý zvuk mu pripomína jeho zlyhania. Dokáže za sebou nechať bolesť z minulosti?

Odporúčané
Najnovšie časti The Crown sklamali monotónnosťou a prvkami mystery. Pre toto sa však seriál oplatí vidieť Najnovšie časti The Crown sklamali monotónnosťou a prvkami mystery. Pre toto sa však seriál oplatí vidieť 18. novembra 2023, 12:00

Okrem Simmonsa uvidíme aj Sebastiana Stana, Mandy Moore, Maiku Monroe, Maxa Greenfielda a Iaina Armitagea. Film režíruje Michelle Schumacher, manželka J. K. Simmona. Prostredníctvom VOD bude snímka dostupná 8. marca (březen) 2019.

Shazam!

DC komiksovka Shazam! sa nám predstavuje novými obrázkami. Hlavnú rolu si strihne Zachary Levi, ale uvidíme aj Marka Stronga, Adama Brodyho, Jacka Dylan Grazera, Djimona Hounsou a Michelle Borth. Režíruje David F. Sandberg. Premiéra nás čaká 4. apríla (duben) 2019.

Raňajky 2
Raňajky 2 Zdroj: Warner Bros.

Domov
Zdieľať
Diskusia