Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2019, 20:42
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

V telke si budeš môcť vychutnať krvavé pokračovanie Johna Wicka aj skvelú tarantinovku The Hateful Eight

V telke si budeš môcť vychutnať krvavé pokračovanie Johna Wicka aj skvelú tarantinovku The Hateful Eight
Zdroj: Twentieth Century Fox Film Corporation
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Opäť sa hlásime s naším pravidelným televíznym programom. Čomu by si mal dať šancu v najbližších dňoch?

Ďalší týždeň je za nami a my sa ti tak znova pripomíname výberom toho najzaujímavejšieho, čo nám program slovenských televízií ponúkne najbližšie. Poďme teda na to.

Osem hrozných (The Hateful Eight, 2015, r. Quentin Tarantino)

Takmer s každým projektom tohto legendárneho režiséra je spojená veľká divácka zvedavosť a vysoké očakávania. Tak je to teraz pred premiérou jeho novinky Once Upon a Time in Hollywood, no a bolo tomu tak aj napríklad v prípade The Hateful Eight.

A aj keď mnohým v kinách vadila takmer trojhodinová dĺžka, opäť išlo o špičkové remeslo a Tarantinov návrat ku koreňom. Parádne napísané dialógy, výborné herecké výkony a autorov svojský štýl si budeš môcť vychutnať na Markíze v piatok o 23:15.

Nebezpečná rýchlosť (Speed, 1994, r. Jan de Bont)

Túto skvelú adrenalínovú klasiku s Keanu Reevesom, Sandrou Bullock a autobusom číslo 2525, ktorý nemôže zastaviť, určite nemusíme nijako bližšie predstavovať. Celovečerný režijný debut kameramana menom Jan de Bont je jednoducho úžasnou dynamickou a zábavnou jazdou s výborne zohratou ústrednou dvojkou a viacerými super scénami.

A čo je azda najdôležitejšie, neomrzí ani po milióntom pozretí. Presvedčiť sa o tom môžeš na JOJke v sobotu o 14:05 a na JOJ Plus v nedeľu o 22:55.

Dobrý ročník (A Good Year, 2006, r. Ridley Scott)

Ukážkový príklad tzv. feel-good filmu a neprávom prehliadaný klenot všestranného režiséra Ridleyho Scotta. Aj tak by sa dala v skratke opísať romantická dramédia s názvom Dobrý ročník.

Príbeh londýnskeho biznismena (Russell Crowe), ktorý na juhu Francúzska opäť objaví krásu obyčajného života so všetkým, čo k nemu patrí, zapôsobí najmä magickou atmosférou a nenáročnosťou. Snímku odvysiela JOJ Plus v sobotu o 20:10 a JOJ v nedeľu o 14:20.

John Wick 2 (John Wick: Chapter 2, 2017, r. Chad Stahelski)

Prvý John Wick z roku 2014 bol vynikajúcou trefou do čierneho. Drsného Keanu Reevesa, neuveriteľne vypiplanú choreografiu súbojov aj množstvo krvi po prestrelených hlavách si diváci zamilovali, takže sme už po niečo vyše dvoch rokoch dostali pokračovanie.

Dvojka dupla na plyn ešte o čosi viac, priblížila nám svet zabijakov a návštevníci kín opäť sršali spokojnosťou. Výborný druhý diel pobeží na Markíze, a to v nedeľu o 20:30 aj v pondelok o 01:20.

Prvotný strach (Primal Fear, 1996, r. Gregory Hoblit)

A ako posledný film dnešného TV programu ti odporučíme tento kvalitný krimi thriller z právnického prostredia s Richardom Gereom v hlavnej úlohe. Ten si v Prvotnom strachu zahral právnika, ktorý verí, že jeho klient nie je vinný v prípade vraždy arcibiskupa.

Snímka disponuje veľmi dobrým hereckým obsadením, tempom aj niekoľkými napínavými a výborne zvládnutými momentami. Ak ju nechceš premeškať, nalaď si Jednotku v stredu o 20:30.

Za zmienku ďalej stojí napríklad snímka Zabijaci (Dajto - v piatok o 20:15 a v sobotu o 02:35), Agent bez minulosti (Markíza - v nedeľu o 23:05, Doma - v stredu o 20:15), Star Wars: Sila sa prebúdza (JOJ - v sobotu o 11:05) či Harry Potter a väzeň z Azkabanu (Markíza - v piatok o 20:30 a v sobotu o 15:40).

Domov
Zdieľať
Diskusia