Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2019, 19:22
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Tímovka Jokera a Harley Quinn sa zrušila. Margot Robbie neuvidíme ani v Gotham City Sirens či novom Suicide Squad

Tímovka Jokera a Harley Quinn sa zrušila. Margot Robbie neuvidíme ani v Gotham City Sirens či novom Suicide Squad
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ak ste si mysleli, že väčší bordel v tom DCEU už nastať nemôže...

Po úspechu Aquamana sme tak nejako dúfali, že sa DCEU aspoň trochu ustáli. Prišla však správa o tom, že Ben Affleck končí ako Batman (a podľa všetkého nadobro) a taktiež, že sa pripravuje akýsi divný spin-off pre Aquamana. Unikli aj plány pre pôvodnú Justice League 2, no a dnes sa dozvedáme aj to, že Harley Quinn neuvidíme v zďaleka toľkých filmoch, ako sme dúfali. Teda, lepšie povedané, v koľkých nám bola prisľúbená.

Okrem jej sólovky/tímovky, aktuálne nazvanej Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) sme ju mali vidieť v spoločnosti Jokera v ich spoločnej snímky (pričom sólovku mal dostať aj samotný Joker Jareda Leta), no a zabudnúť nemôžeme ani na Gotham City Sirens. A aby toho nebolo málo, Harley nebude ani súčasťou chystaného reštartu Suicide Squad pod vedením Jamesa Gunna. Z pôvodných 4 snímok teda dostaneme jednu. 

Okrem Margot Robbie sa v Birds of Prey objaví aj Mary Elizabeth Winstead v úlohe Huntress či Jurnee Smollett-Bell, ktorá si strihne Black Canary. Harley by mala podľa dostupných informácií spojiť svoje sily s touto dvojkou a postaviť sa proti záporákovi menom Black Mask (Ewan McGregor). Ich cieľom bude zachrániť mladú Cassandru Cain (Ella Jay Basco). Zaujímavosťou je, že postava Cassandry si v niektorých komiksových predlohách obliekla masku Batgirl. Zostavu doplní aj Chris Messina ako Victor Zsasz.

Režíruje Cathy Yan (Dead Pigs, kraťas According To My Mother) a za scenárom stojí Christina Hodson (Bumblebee). Tá mimochodom prezradila, že Harley tentokrát nebude zatienená žiadnou inou postavou. Americká premiéra Birds of Prey je naplánovaná na 7. februára (únor) 2020. A zatiaľ čo českí diváci snímku uvidia pravdepodobne až 13. februára, u nás zatiaľ premiéru nemá. To sa ale určite čoskoro zmení.

 
 
Domov
Zdieľať
Diskusia