Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2019, 11:49
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Hororový seriál The Haunting of Hill House nás bude desiť aj 2. sériou. Uvidíme nový príbeh aj postavy

Hororový seriál The Haunting of Hill House nás bude desiť aj 2. sériou. Uvidíme nový príbeh aj postavy
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY THE HAUNTING OF BLY MANOR THE HAUNTING OF HILL HOUSE
Uložiť Uložené

The Haunting of Bly Manor dorazí na Netflix už budúci rok.

Minuloročný hororový seriál The Haunting of Hill House, ktorý pre Netflix celý zrežíroval šikovný Mike Flanagan (Oculus, Gerald´s Game), sme v našej recenzii aj napriek niekoľkým jeho chybičkám pochválili. Úspech však slávil aj vo svete, a tak bolo iba otázkou času, kedy sa dočkáme ohlásenia druhej série.

A toho sme sa nedávno prostredníctvom oficiálneho účtu seriálu na Twitteri skutočne dočkali. No keďže ide o antológiu, druhá séria nebude pokračovaním príbehu z tej prvej. Ponesie názov The Haunting of Bly Manor a inšpiruje sa dielami spisovateľa Henryho Jamesa. Ako navyše potvrdil portál TVLine, The Haunting of Bly Manor sa bude odohrávať na celkom inom mieste a uvidíme aj nové postavy. Premiéry na Netflixe sa dočkáme niekedy v roku 2020.

Prvá séria The Haunting of Hill House adaptovala rovnomennú knižnú klasiku z pera Shirley Jackson a zamerala sa na členov rodiny Craineových, ktorí v minulosti bývali v záhadnom starom dome zvanom Hill House. Po záhadnej smrti matky však vystrašený otec vzal všetkých päť detí narýchlo preč z domu, pričom o smrti ich mamy im odmieta čokoľvek povedať. Zlo v Hill House ale stále nepovedalo posledné slovo.

Domov
Zdieľať
Diskusia