Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2019, 5:00
Čas čítania 1:39
Oskar Almássy

Seriál Arrow definitívne skončí 8. sériou ešte tento rok. Koľkých epizód sa v nej dočkáme?

Seriál Arrow definitívne skončí 8. sériou ešte tento rok. Koľkých epizód sa v nej dočkáme?
Zdroj: The CW
FILMY A SERIÁLY THE ACT
Uložiť Uložené

Ani posledné tohtotýždňové Raňajky sa nezaobídu bez noviniek zo sveta filmu či seriálu.

Opäť sa hlásime s našou pravidelnou rubrikou Raňajky s Filmkultom, ktorá ťa zas a znova oboznámi s tými najzaujímavejšími filmovými a seriálovými správami z posledných dní.

Arrow skončí 8. sériou

Televízna stanica The CW oznámila, že 8. séria seriálu Arrow bude zároveň aj jeho poslednou. Tá bude navyše skrátená na 10 epizód, pričom tej finálovej sa dočkáme už túto jeseň. Arrow naštartoval veľké komiksové univerzum prepojených seriálov a bude zaujímavé sledovať, koľkých sérií sa Flash a ostatné projekty ešte dočkajú. K celej veci sa už stihol vyjadriť aj predstaviteľ hlavného hrdinu Stephen Amell.

Seriálová adaptácia kultového románu Good Omens dostala oficiálny trailer

Očakávaná miniséria Good Omens, ktorá vychádza z rovnomenného fantasy románu od Neila Gaimana a Terryho Pratchetta, dostáva konečne plnohodnotný trailer. Hlavnými postavami 6-dielneho seriálu budú anjel (Michael Sheen) a démon (David Tennant), nerozluční priatelia žijúci na Zemi, ktorí sa snažia zabrániť jej zničeniu.

Réžie sa ujal Douglas Mackinnon (Doctor Who), scenár napísal samotný Gaiman a vo vedľajších úlohách sa objaví aj Jon Hamm, Josie Lawrence, Michael McKean, Jack Whitehall, Miranda Richardson, Reece Smhearsmith, Derek Jacobi či Nick Offerman. Premiéra je naplánovaná na 31. mája (květen) 2019.

Seriálová antológia a skutočných zločinoch sa odhaľuje v novej ukážke

Oficiálnym trailerom sa nám predstavila aj seriálová antológia The Act od spoločnosti Hulu. Tá nám vyrozpráva prekvapivé príbehy skutočnej kriminality, pričom jedným takým bude aj ten o mladom dievčati menom Gypsy Blanchard (Joey King), ktoré sa snaží uniknúť z toxického vzťahu s jej prehnane starostlivou matkou Dee Dee (Patricia Arquette). Tvorcami aj scenáristami projektu sú Nick Antosca (The Forest) a Michelle Dean (dokument Mommy Dead and Dearest). The Act odpremiéruje 20. marca (březen) 2019.

Režisér Darkest Hour sa pustí do ďalšieho historického filmu

Joe Wright (Pride & Prejudice, Atonement, Darkest Hour) zrežíruje filmovú adaptáciu knižného diela In the Garden of Beasts od Erika Larsona. Biografia je zameraná na americkú rodinu Doddových a venuje sa najmä otcovi Williamovi a dcére menom Martha.

William bol historik a univerzitný profesor, ktorého prezident Roosevelt v roku 1933 vymenoval novým americkým veľvyslancom v Nemecku. Rodina sa tak na 5 rokov presťahuje do Berlína, kde je svedkom rastúcej sily nacistickej strany. Postavu Williama možno stvárni Tom Hanks, ktorý snímku produkuje. Viac informácií zatiaľ nemáme.

Raňajky Arrow
Raňajky Arrow Zdroj: Focus Features
Domov
Zdieľať
Diskusia