Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. júna 2019, 8:53
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Režisér Danny Boyle pracuje na pokračovaní zombie hororov 28 dní potom a 28 týždňov potom

Režisér Danny Boyle pracuje na pokračovaní zombie hororov 28 dní potom a 28 týždňov potom
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY THE OLD GUARD
Uložiť Uložené

Opäť raz sme si pre teba prichystali dávku skvelých filmových aj seriálových správ.

Máme tu ďalší prehľad noviniek zo sveta filmu a seriálu. Aj dnes sa v našej pravidelnej rubrike Raňajky s Filmkultom dozvieš všetky podstatné informácie z posledných dní.

Hviezda Chernobylu sa túži stať country speváčkou

Spoločnosť NEON zverejnila nový trailer pre hudobnú drámu s názvom Wild Rose. Tá sleduje čerstvo prepustenú matku z väzenia, ktorá sa vydá za svojim snom stať sa hviezdou country. Za réžiou stojí Tom Harper (Peaky Blinders, Misfits) a vo filme sa predstavili herci, ako Julie Walters, Jessie Buckley, Sophie Okonedo, Jamie Sives, Craig Parkinson, Ashley Shelton, Gemma McElhinney či James McElvar. Americká premiéra prebehla 21. júna (červen) 2019.

Red Sonja získala náhradu za Bryana Singera

O scenár a réžiu chystanej snímky Red Sonja sa postará Jill Soloway, tvorkyňa seriálu Transparent. Nahradí tak režiséra Bryana Singera (Bohemian Rhapsody, X-Men, The Usual Suspects), ktorý projekt pred pár mesiacmi opustil.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Dino De Laurentiis Productions

V komiksovke o nesmrteľných vojakoch si zahrá aj Chiwetel Ejiofor

K obsadeniu akčného fantasy The Old Guard sa podľa najnovších informácií pridáva aj Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave, Doctor Strange), ktorý doplní hercov, ako Charlize Theron, Harry Melling, Veronica Ngo, Marwan Kenzari, Kiki Layne, Matthias Schoenaerts či Luca Marinelli. Príbeh sa zameria na skupinu vojakov, ktorí sú z nejakého dôvodu nesmrteľní a v priebehu vekov pracujú ako žoldnieri. O réžiu sa postará Gina Prince-Blythewood (Beyond the Lights, Cloak and Dagger) a scenár napísal tvorca komiksovej predlohy Greg Rucka.

Raňajky
Raňajky Zdroj: Marvel Studios

Čaká nás pokračovanie zombie hororov 28 Days Later a 28 Weeks Later?

Režisér Danny Boyle (Trainspotting, Sunshine) prezradil, že spoločne so scenáristom Alexom Garlandom (Ex Machina, 28 Days Later) pomaly pracuje na ďalšom zombie filme, ktorý bude pokračovaním snímok 28 Days Later a 28 Weeks Later. Odohrávať by sa mal niekoľko rokov po dvojke a jeho názov by mohol byť 28 Monts Later. Či ale v poradí tretí diel tejto série skutočne vznikne, to ukáže až čas.

Raňajky
Raňajky Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia