Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. augusta 2019, 13:53
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Epický fantasy seriál na Netflixe predstaví hrdinské dobrodružstvo o záchrane sveta

Epický fantasy seriál na Netflixe predstaví hrdinské dobrodružstvo o záchrane sveta
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Netflix zverejnil finálny trailer pre svoju seriálovú novinku The Dark Crystal: Age of Resistance.

Pokiaľ patríš k fanúšikom dnes už kultového fantasy The Dark Crystal z roku 1982 a zaujímaš sa o novinky zo sveta filmu aj seriálu, tak ti pravdepodobne neunikla informácia, že Netflix chystá seriálový prequel. Ten ponesie názov The Dark Crystal: Age of Resistance a jeho príbeh nás zavedie do sveta Thra mnoho rokov pred udalosťami vyššie spomínanej snímky.

Srdce Thra je však poškodené a umiera, a to kvôli zlým Skeksisom, ktorí tak rozširujú chorobu po celej krajine. Keď to teda zistia traja Gelflingovia, vydajú sa na epické dobrodružstvo, aby podnietili vzburu a zachránili ich svet vo veľkolepej bitke. No aby sme okolo toho iba zbytočne nekecali, prikladáme aj najnovší, tentokrát finálny trailer.

Ako si mohol vidieť v ukážke, aj seriál The Dark Crystal bude využívať bábky, pričom celkový vizuál dotvoria špeciálne efekty. A zatiaľ to rozhodne vyzerá na veľmi sľubné spojenie. Koniec koncov, za seriálom od Netflixu stojí spoločnosť Jima Hensona, ktorý sa spoločne s Frankom Ozom podieľal na réžii filmu z 80. rokov. Trailer navyše láka na poriadne dobrodružstvo a bez problémov navnadí ako znalcov originálu, tak aj úplne nových divákov.

Tvorcami The Dark Crystal: Age of Resistance sú menej známi herci Jeffrey Addiss a Will Matthews, no a svoje hlasy jednotlivým postavám prepožičajú napríklad Taron Egerton, Anya Taylor-Joy, Mark Hamill, Helena Bonham Carter, Natalie Dormer, Mark Strong, Alicia Vikander, Simon Pegg či Sigourney Weaver. Všetkých 10 epizód bude na Netflixe sprístupnených už 30. augusta (srpen) 2019.

The Dark Crystal: Age of Resistance
The Dark Crystal: Age of Resistance Zdroj: Netflix

Domov
Zdieľať
Diskusia