Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. októbra 2019, 12:36
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Arnold Schwarzenegger nasadil Terminátor mód. Explozívny trailer nám odhaľuje scény, pre ktoré sa oplatí ísť do kina

Arnold Schwarzenegger nasadil Terminátor mód. Explozívny trailer nám odhaľuje scény, pre ktoré sa oplatí ísť do kina
Zdroj: Paramount
FILMY A SERIÁLY TERMINATOR: DARK FATE
Uložiť Uložené

Dark Fate vyzerá s každým ďalším trailerom lepšie a lepšie.

Paramount ide s reklamnou kampaňou pre najnovšieho Terminátora do finále, a tak tu máme aj zrejme posledný oficiálny trailer, po ktorom budú nasledovať už len televízne spoty a klipy. V nových záberoch znova vidíme našich obľúbených akčných hrdinov z dvojky. 

Avšak, ešte predtým, než sa tvorcovia s Lindou Hamilton porozprávali o jej návrate, predostreli jej príbeh na rovné 3 filmy. Ak Dark Fate štúdiu zarobí, natočí sa celá trilógia. James Cameron sa taktiež vyjadril, že nový diel bude oveľa jednoduchší na pochopenie a nebude tak veľmi skákať v čase. Jednotka a dvojka vyrozprávali svoj príbeh v rozmedzí pár dní a rovnako tak to urobí aj Dark Fate. 

Arnold Schwarzenegger nasadil Terminátor mód. Explozívny trailer nám odhaľuje scény, pre ktoré sa oplatí ísť do kina

Cameron sa (ne)oficiálne vracia k sérii. Potvrdzuje totiž taktiež to, že sa aktívne podieľal na scenári. Ten v dobe blížiaceho sa natáčania nebol pripravený k dokonalosti, a tak na ňom Cameron ticho pracoval a posielal tvorcom nové a nové stránky. Cameron a spol. taktiež sledovali posledné 3 diely Terminátora a zisťovali, čo v nich nefungovalo, aby sa tomu všetkému oni mohli vyhnúť- 

Niekedy som posielal celé stránky scenára pre scény, ktoré mali začať natáčať na ďalší deň. Neviem, či to vždy na 100% pomohlo, no snažil som sa tak udržať postavy autentické. 

 

Na záver Cameron prezradil, že natáčať sa začalo s tým, že film môže byť vo finále R-ko, ale a PG-13. Tie isté scény sa preto natáčali dvomi rôznymi spôsobmi. Salvation a Genesis sa vydali cestou PG-13 a značne pohoreli. Nakoniec si ale na natáčaní údajne povedali, že to nemá zmysel a chceli sa viac priblížiť prvým dielom. Dnes je už dávno oficiálne, že Dark Fate bude R-ko. Je však možné, že sa kvôli tomu film nebude premietať v Číne. Genisys tam zarobilo skvelých 113 miliónov dolárov. Paramountu teda bude Čína veľmi chýbať. 

Dark Fate bude priamym pokračovaním T2, pričom bude ignorovať všetky ostatné filmy. Vzhľadom na zmenu minulosti v T2 sa zmenila aj budúcnosť a údajne sa stalo ešte niečo horšie než Skynet. Terminátor Gabriela Luny je tak strojom novej organizácie, ktorá sa síce podobá na Skynet, nie je to však Skynet ako ho poznáme. Na druhej strane máme Mackenzie Davis a jej super vojaka.

Nie je tradičným strojom, na aké sme v ságe zvyknutí. Skôr ide o vylepšeného človeka (hybrida), jedného z mnohých, ktorí umierali v boji ako prví v predvoji. Srdcervúco sa obetovali za ľudstvo v neférovom boji proti strojom. Pochádzajú z organizácie vytvorenej Kyleom Reeseom a odbojom. 

Odporúčané
Zoznámte sa s najroztomilejším ježkom na instagrame Zoznámte sa s najroztomilejším ježkom na instagrame 15. decembra 2013, 1:48

Miller sa snažil prísť so zaujímavým konceptom nového Terminátora v podaní Gabriela Luny. Zároveň sa však chcel držať pri zemi, aby z toho nebol len ďalší nudný CGI fest. Sme teda zvedaví, či sa po rokoch a desaťročiach konečne dočkáme kvalitného prírastku do série, alebo budeme opäť sklamaní. Ak sa chceš dozvedieť viac o konkrétnych Terminátoroch, klikaj sem.

Okrem vyššie spomínaných hercov uvidíme sa vo filme ukáže napríklad aj Linda HamiltonNatalia Reyes, Diego Boneta, Alicia Borrachero, Lorna Brown a ďalší.

Scenár k snímke napísali David Goyer (Batman Begins), Josh Friedman (pokračovania Avatara) či Justin Rhodes. Šiesteho Terminátora (dejovo tretieho) v českých a slovenských kinách uvidíme 31. októbra (řijen) 2019. Viac sa o filme dozvieš v tomto vlákne

terminátor dark fate
terminátor dark fate
Domov
Zdieľať
Diskusia