Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2019, 8:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vladimir Putin dal testovať whisky Conora McGregora na prítomnosť jedu. Bojovník mu daroval prvú vyrobenú fľašu

NEWS CONOR MCGREGOR VLADIMIR PUTIN
Uložiť Uložené

Conor McGregor prezrádza, že úplne prvú fľašu svojej whisky Proper No. 12 dal ako prvému ochutnať ruskému prezidentovi. Ten sa bál, že je v nej jed.

Conor McGregor aktuálne pre ruské médiá prezradil čosi viac z jeho spoločnej histórie s prezidentom Vladimirom Putinom.

Spomína na minuloročný futbalový šampionát, počas ktorého mu odovzdal vôbec prvú fľašu svojej whisky Prper No. 12, ktorá sa už v súčasnosti predáva v baroch naprieč celým svetom. TMZ informuje o spomienkach kontroverzného MMA zápasníka, ktorý hovorí aj o tom, že keď fľašu Putinovi odovzdal, jeho ochranka ju okamžite zobrala preč, aby preverila, či tekutina neobsahuje jed. 

Na záver svojho príbehu zavtipkoval, že sa s ruským prezidentom netreba zahrávať. Samozrejme, ide o súčasť protokolu, ktorým sa musí tím Vladimira Putina riadiť, čo chápe aj Conor McGregor. Dodáva, že je presvedčený o tom, že si najznámejší Rus jeho whisky užil. 

Conor McGregor to v súčasnosti nemá ľahké, ľudia po ňom dokonca hádžu predmety, pravdepodobne si však za to môže sám. Aj keď v Moskve oznámil návrat do klietky, neodpustil si nelichotivé poznámky smerom k svojmu v súčasnosti najväčšiemu rivalovi Khabibovi Nurmagomedovovi.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Domov
Zdieľať
Diskusia