Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. októbra 2019, 13:11
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine zaplatí za nepretržitú ochranku milióny dolárov. Koľko ho bude stáť každý deň po boku ozbrojených goríl?

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Spoločnosti poskytujúce tieto služby odpovedali, koľko by si opýtali, keby za nimi niekto prišiel s požiadavkou na nepretržitú ochranku.

Už o necelé dva mesiace sa 6ix9ine s veľkou pravdepodobnosťou dostane na slobodu. Rozhodovať sa o tom bude 17. decembra 2019, dúhový raper však už podpísal 10-miliónovú zmluvu a podľa dostupných zdrojov nakupuje beaty, čo by mohol značiť, že sa naozaj chystá naplno rozbehnúť hudobnú kariéru.

Sám sa nechal počuť, že chce byť po prepustení ešte slávnejší a nebojí sa, že by ho chcel niekto za udanie celého gangu zabiť, pretože sa podľa neho na všetko postupne zabudne.

To je dôvod, prečo odmietol nastúpiť do programu na ochranu svedkov. Jeho plán, ako sa ochrániť pred členmi gangov a každým, kto môže mať záujem na jeho likvidácii, je jednoznačný – zaplatí si nepretržitú ochranku. V tejto súvislosti sa portál Complex rozhodol osloviť niekoľko amerických spoločnosti poskytujúcich osobnú ochranu, aby skúsili odhadnúť, koľko Tekashi za tieto služby zaplatí. 

Odporúčané
Nikdy nebolo jasnejšie, že sa Tekashi dostane na slobodu. Súd potvrdil, že jeho únos nebol fingovaný, raper naplnil sľub pre FBI Nikdy nebolo jasnejšie, že sa Tekashi dostane na slobodu. Súd potvrdil, že jeho únos nebol fingovaný, raper naplnil sľub pre FBI 4. októbra 2019, 14:52

Zástupcom firiem v rámci rozhovorov nepovedali, že sa pýtajú kvôli dúhovému raperovi, jednotliví šéfovia sa zhodli, že ide o veľmi individuálnu službu. Záleží, nakoľko je osoba ohrozená, kvôli čomu ochranu potrebuje, aká veľká je jej rodina aj v akom veľkom dome býva.

Nie je vylúčené, že by risk dokonca neboli ochotné podstúpiť. Niektoré však disponujú aj zbraňami, nepriestrelnými vestami a vybavením, ktoré dokáže ochrániť pred ozbrojenými útokmi. 

Spoločnosť Nationwide Security Service by za ochranu pre Tekashiho 6ix9ine zobrala približne 1,1 milióna dolárov v prípade, že by bola ochotná podstúpiť riziko. Iná bezpečnostná služba Arrow odhaduje náklady na približne 1,2 milióna. Údajne existujú aj iné cesty, ako sa môže raper ochrániť, tie sú však menej legálne, napríklad trénovaní agenti v utajení. Šéf jednej zo spoločnosti vyjadril v súvislosti s Tekashim znepokojenie, že ak by na neho niekto v budúcnosti zaútočil, o život môžu prísť aj nevinní ľudia. 

Odporúčané
6ix9ine údajne z väzenia podpísal spoluprácu s vydavateľstvom za 10 miliónov dolárov. Vraj už začal nakupovať beaty 6ix9ine údajne z väzenia podpísal spoluprácu s vydavateľstvom za 10 miliónov dolárov. Vraj už začal nakupovať beaty 10. októbra 2019, 21:20
Domov
Zdieľať
Diskusia