Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2019, 13:04
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj čelí ďalšej žalobe. Údajne nevrátila drahé oblečenie za desaťtisíce, ktoré si požičala

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Raperka má opäť problém so svojím bývalým zamestnancom. Jej stylista tvrdí, že nebola ochotná vrátiť do požičovne drahé oblečenie.

Nicki Minaj po katastrofálnom poslednom roku svojej kariéry nakoniec oznámila, že s tvorbou definitívne končí, pravdepodobne však o nej ešte budeme nejaký čas počuť. Akutálne sa však opäť dostala do kontroverzie a už asi nikoho neprekvapí, že ide o ďalšiu žalobu. Po jej kaderníčke sa tentokrát na právnikov a súdy obracia stylista, ktorý mal, podľa všetkého, na starosti jej outfity okolo roku 2017. 

Stylista tvrdí, že na svoje meno pre raperku požičal oblečenie luxusných značiek za 74-tisíc dolárov, ona ho však odmietla vrátiť, a tak musel náklady preplatiť. Podľa HNHH aktuálne Maher Jridi podal žalobu a okrem preplatenia vysokého účtu uvádza, že mu Nicki Minaj spôsobila emocionálnu ujmu. 

Odporúčané
Nicki Minaj oznámila definitívny koniec rapovej kariéry Nicki Minaj oznámila definitívny koniec rapovej kariéry 5. septembra 2019, 20:54

Populárna interpretka reaguje protižalobou, v ktorej tvrdí, že v skutočnosti zaplatila ešte o 12-tisíc viac, ako mala a peniaze jej nikdy neboli vrátené. Rovnako sa ohranila aj voči obvineniam, že by oblečenie nevrátila. Okrem samotného sporu sa ešte právnici hádajú aj kvôli tomu, či môže Nicki Minaj vypovedať prostredníctvom videa, čo však žalobcovia považujú za nevhodné a údajne by nemalo byť raperke povolené mať túto výhodu len pre to, že je celebrita. 

Výsledok by sme sa mohli dočkať už o pár dní, s prihliadnutím na skutočnosť, že mala Nicki Minaj v posledných mesiacoch problém s veľkou časťou svojho tímu vrátane manažmentu, ktorý nakoniec aj vyhodila, to ešte možno bude zaujímavé. 

Nicki prilieva pri každej možnej príležitosti, pred pár dňami si napríklad z nevysvetliteľných dôvodov vymyslela, že má hotovú skladbu a videoklip s Adele. Nakoniec sa priznala, že to nie je pravda a ako bonus vysmiala každého, kto jej uveril. Zároveň sa aktuálne zameriava na spoluprácu s dizajnérskou značkou Fendi, ktorú podľa dostupných informácií žaloba od stylistu žiadnym spôsobom neohrozila. 

Odporúčané
Nicki Minaj si vymyslela príbeh o tom, že má klip s Adele. Svojich fanúšikov oklamala, jeden na ňu chcel zavolať políciu Nicki Minaj si vymyslela príbeh o tom, že má klip s Adele. Svojich fanúšikov oklamala, jeden na ňu chcel zavolať políciu 18. októbra 2019, 16:13
Domov
Zdieľať
Diskusia