Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2019, 20:54
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Nicki Minaj oznámila definitívny koniec rapovej kariéry

HUDBA NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Pravdepodobne nikto nečakal, že raperka z ničoho nič oznámi ukončenie kariéry, v súvislosti s udalosťami z uplynulého roka je to však pochopiteľné.

Americká raperka Nicki Minaj dnes na svojom Twitteri oznámila oficiálny koniec kariéry. Dúfa, že všetci jej hejteri sú šťastní, od reálnych fanúšikov žiada, aby neprestali počúvať jej strašie skladby. Okamžite sa pod príspevkom rozbehla búrlivá diskusia, pričom väčšina stále nemôže slovám populárnej raperky uveriť. 

Nicki Minaj má za sebou nie práve ideálny rok, ktorý sa spájal s množstvom problémov a neúspechov. Obzvlášť sa spoliehala na svoj najnovší album Queen, ktorý jej však nepriniesol žiadnu prestížnu cenu a vo veľa prípadoch ani nominácie.

Odporúčané
Organizátor koncertu Nicki Minaj v Maďarsku: Extrémne sme sa báli, Slováci zvládli situáciu veľmi dobre (Rozhovor) Organizátor koncertu Nicki Minaj v Maďarsku: Extrémne sme sa báli, Slováci zvládli situáciu veľmi dobre (Rozhovor) 16. marca 2019, 13:17

Turné dokonca za veľkou mlákou kvôli nezáujmu promotérov neodohrala vôbec, v Európe to bola blamáž za blamážou. Niekoľko vystúpení vrátane toho bratislavského dokonca zrušila.

Po návrate z turné ukončila dlhoročnú spoluprácu s celým manažmentom, zároveň sa s ňou naďalej spájala kontroverzia a hádky – a žiadne úspechy. Väčšinu cien, na ktoré si robila zálusk, získala Cardi B, čo mohlo byť rovnako motívom ku ukončeniu kariéry. Či nejde len o marketingový ťah sa dozvieme v nasledujúcich dňoch. 

Domov
Zdieľať
Diskusia