Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2019, 8:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

8-tisíc ľudí a 40-metrová LED obrazovka. Takto vyzeral Rytmusov koncert so symfonickým orchestrom na futbalovom štadióne

HUDBA RYTMUS
Uložiť Uložené

Tvorcovia Rytmusovej šou zverejnili video z príprav aj samotného koncertu.

Rytmus pred niekoľkými týždňami zaznamenal ďalší míľnik svojej kariéry a po dvoch koncertoch za sprievodu symfonického orchestra pred dvoma rokmi dokázal dostať na futbalový štadión pri podobnej príležitosti ešte viac ľudí . Približne 8-tisíc ľudí tak boli svedkami, ako odprezentoval svoje skladby za sprievodu sláčikov a dychových nástrojov v ešte honosnejšom šate. 

Spoločne s režisérom Ronaldom Wranikom zo SORRYWECAN totiž pripravili aj sprievodnú šou na 40 metrov širokej a 10 metrov vysokej LED obrazovke. Výsledkom bol nezabudnuteľný pohľad, ktorý vizuálne dodával význam slovám skladieb. 

Teraz sme sa dočkali aj niekoľkých exkluzívnych záberov priamo z koncertu, a tak máš možnosť vidieť, ako to celé vlastne vyzeralo. Rytmus už v našom rozhovore prezradil, že toto nie je ani zďaleka všetko a už teraz má plán, kam ešte živé koncerty posunúť. Najbližšie by sme to mali mať možnosť vidieť 26. decembra v Bratislave a 28. decembra v Prahe v rámci dvoch krstov k albumu Kontrafaktu s názvom Real Newz. 

Odporúčané
Najdrahšie a najveľkolepejšie vystúpenie v slovenskom rape: Rytmus so symfonickým orchestrom opäť prepisovali rekordy (Report) Najdrahšie a najveľkolepejšie vystúpenie v slovenskom rape: Rytmus so symfonickým orchestrom opäť prepisovali rekordy (Report) 23. septembra 2019, 17:57
Domov
Zdieľať
Diskusia