Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. októbra 2019, 11:02
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kupuje si drahé autá, keď zamestnancom meškajú výplaty, je uchýlný a veľa sľubuje. Zrebný a Frlajs odhadli aj tvojho šéfa

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

Youtuberi sa tentokrát pozreli na typy šéfov a podarilo sa im vystihnúť snáď všetkých, ktorých nikto nemá rád.

Slováci si už dávno obľúbili youtuberský obsah, v rámci ktorého dokážu tvorcovia trefne opísať istú konkrétnu situáciu, prípadne odhadnúť stereotypy konkrétnej skupiny ľudí. Zrebný a Frlajs sa tentokrát zamerali na našich šéfov, pričom sa im podarilo zmapovať naozaj veľa rôznych skupín. S veľkou pravdepodobnosťou teda vo videu nájdeš aj toho svojho, zároveň však uvidíš, ako to môže dopadnúť, keď mu toto video ukážeš. 

Niektorí šéfovia sú známi tým, že dokážu nájsť výhovorku aj na to, keď meškajú výplaty, zároveň však míňajú na zbytočnosti, ktoré si nevedia zamestnanci vysvetliť. Nájdu sa aj takí, ktorí používajú len odborné termíny a anglické slovíčka alebo zbytoční agresori. Netreba zabúdať na tých, čo skoro nikdy nie sú v práci, prípadne majú problémy s daňami. 

Ušlo sa aj ženám – šéfkam, ktoré nemajú rady, keď je zamestnankyňa krajšia, čo môže byť dokonca podľa Zrebného a Frlajsa dôvod, aby nedostala prácu. Samozrejme, medzi šéfmi sa nájde aj množstvo výnimiek. Tak čo, našiel si medzi týmto toho svojho?

Odporúčané
Raperov strihajú za storky na Instagrame, sú úchylní či spomalení. Zrebný & Frlajs parodujú typy barberov Raperov strihajú za storky na Instagrame, sú úchylní či spomalení. Zrebný & Frlajs parodujú typy barberov 7. októbra 2019, 22:18
Domov
Zdieľať
Diskusia