Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. októbra 2019, 22:18
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Raperov strihajú za storky na Instagrame, sú úchylní či spomalení. Zrebný & Frlajs parodujú typy barberov

OSOBNOSTI
Uložiť Uložené

V skeči sa dvojica youtuberov ostrihala dohola.

V posledných rokoch sa čoraz viac dostávajú do povedomia barberi, a teda profesionálny holiči, ktorí sa oproti klasickým kaderníkom neboja použiť aj britvu a pohrať sa s účesom či bradou dlho a precízne. Keďže aj na Slovensku je tento fenomén veľmi obľúbený, youtuberské duo Zrebný & Frlajs sa rozhodli vtipne sparodovať typy barberov.

Odporúčané
Ako to dopadne, keď ide mať gamer prvýkrát sex? Zrebný & Frlajs zdôrazňujú, na čo si treba dať pozor Ako to dopadne, keď ide mať gamer prvýkrát sex? Zrebný & Frlajs zdôrazňujú, na čo si treba dať pozor 23. septembra 2019, 19:50

V novom videu, ktoré vzniklo v spolupráci so známym holičstvom MMG Barbers, sa pozreli na rozličné charaktery, ako temperamentný, spomalený, experimentujúci, nováčik či taký, ktorý svoje služby poskytuje známym raperom len za príspevok s označením na Instagrame.

V najnovšom skeči nechýbali ani cameo role v podaní speváčky Dominiky Mirgovej, rapera Majselfa či streamera Donata. Vo videu sa dokonca jeden z hlavných predstaviteľov, Lukáš Frlajs, zbavil svojho povestného účesu s dlhými vlasmi a kvôli úlohe, v ktorej parodoval „náckov“, sa oholil na krátko.

Odporúčané
Turistov odvezú za 100 a Slovákov za 5 €, sú uchýlní aj ukecaní a nepoznajú cestu. Zrebný a Frlajs vystihli všetky typy taxikárov Turistov odvezú za 100 a Slovákov za 5 €, sú uchýlní aj ukecaní a nepoznajú cestu. Zrebný a Frlajs vystihli všetky typy taxikárov 11. júna 2019, 9:15

O backstage fotografie sa postaral šikovný Erik Chmelický.

Domov
Zdieľať
Diskusia