Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2019, 22:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

A$AP Rocky priznáva, že je závislý od sexu už od strednej školy

HUDBA ASAP ROCKY
Uložiť Uložené

Rocky prezradil čosi viac o svojej kriminálnej minulosti, k uväzneniu vo Švédsku sa však vyjadrovať nechcel.

Nie je tajomstvom, že americký raper A$AP Rocky organizoval orgie. Otvorene sa k tomu priznal a rovnako dodal, že jeho veľmi pozitívny vzťah k sexu s viacerými ženami naraz ho dohnal aj ku kúpe postele za 100-tisíc dolárov. Rovnako sme sa už dávnejšie dozvedeli, že prvýkrát sa orgií zúčastnil, už keď mal 13 rokov. 

Odporúčané
A$AP Rocky doma organizuje toľko orgií, že si musel kúpiť posteľ za 100-tisíc dolárov A$AP Rocky doma organizuje toľko orgií, že si musel kúpiť posteľ za 100-tisíc dolárov 9. marca 2019, 14:35

Aktuálne sa v rozhovore pre WE TV podľa TMZ ešte viac rozhovoril o tejto svojej záľube. Dodáva, že od strednej školy bol od sexu závislý a poukazuje na rozdiel medzi nadržanosťou a závislosťou. Nie je však isté, či navštívil aj profesionála alebo si túto diagnózu určil sám. 

Zároveň v rozhovore prezradil čosi viac o svojej relatívne bohatej kriminálnej minulosti, v tomto prípade však nebol ochotný rozprávať o najnovšej kauze z leta 2019, kedy sa dostal na mesiac do švédskeho väzenia. Nakoniec sa mu síce podarilo vyviaznuť, chvíľu to však vyzeralo, že v Európe strávi viac ako rok. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia