Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2019, 14:35
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

A$AP Rocky doma organizuje toľko orgií, že si musel kúpiť posteľ za 100-tisíc dolárov

HUDBA
Uložiť Uložené

Raper svojimi odpoveďami v novom rozhovore nesklamal.

Možno si spomínaš na január, keď A$AP Rocky v rozhovore pre GQ porozprával o svojich zážitkoch z koncertnej šnúry. Od začiatku roku 2019 sa do veľkej miery vzdal alkoholu a drog, a tak si čas po koncertoch krátil orgiami.

V jeho vnímaní vedia byť orgie očividne veľmi divoké, pretože obľubuje aj zážitky vo štvorici či pätici. Odvtedy však prešlo niekoľko týždňov a do interview so známym raperom sa pustil magazín Esquire. Nevedno, čím to bolo spôsobené, ale Rocky sa v rozhovore otvoril ešte viac.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený PRETTY FLACKO (@asaprocky),

Keď prišla reč na jeho vilu v Beverly Hills, kde býva obrovské množstvo známych osobností zo šoubiznisu, onedlho už Rocky rozprával o svojej posteli. Musel do nej poriadne investovať, keďže ho stála približne 100-tisíc dolárov a podľa jeho vlastných slov je naozaj gigantická. V interview len skonštatoval, že takúto drahú posteľ si musel zadovážiť práve kvôli orgiám, ktoré vo vile neustále organizuje.

Za posledné roky si vraj našiel množstvo ženských spoločníčok. Myslí si, že iní muži sa pri úspešných a pracovitých ženách často necítia príjemne, a tak tieto ženy vyhľadávajú voľnomyšlienkarov ako Rocky.

Argumentoval tým, že pri raperovi sa ženy nemusia báť zlomeného srdca a ide len o zábavu a pôžitok. Vraj si spolu zafajčia marihuanu a potom sa vrhnú na seba. Rocky si dokonca orgie poctivo dokumentuje a ako vyhlásil, množstvo z nich si fotografuje.

Zaspomínal si aj na obdobie, keď mal iba 13 rokov a absolvoval svoje prvé orgie. So skupinou kamarátov a kamarátok sa vyviezli na strechu jedného z panelákov, porozkladali svoje bundy na zem a orgie mohli začať. Malo tam byť približne 5 dievčat a 10 chlapcov, pričom vtedy veľmi nerozumel, čo sa deje, pretože bol príliš mladý. Očividne mu však návyky z detstva zostali dodnes.

Domov
Zdieľať
Diskusia