Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. októbra 2019, 16:05
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Kvôli sexu so 14-ročnou prešiel pešo skoro 600 kilometrov. Nevedel ale, že si na Facebooku píše so zástupcom šerifa

NEWS
Uložiť Uložené

Za súlož s neplnoletou bol ochotný prejsť stovky kilometrov.

32-ročný Tommy Lee Jenkins s prísľubom sexu so 14-ročným dievčaťom menom Kylee prešiel zo štátu Indianapolis do Wisconsinu zhruba 565 kilometrov. V skutočnosti sa ale (ne)dobrovoľne vydal ruke zákone. Na Facebooku si totiž písal so zástupcom miestneho šerifa z Winnebago, ktorý spolupracoval s jednotkou boja proti internetovej kriminalite páchanej na deťoch, informuje CNN.

Muž je aktuálne obvinený zo zločinu navádzania maloletej osoby na nezákonnú sexuálnu aktivitu, za čo mu podľa prokurátora v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody na 10 rokov. Predstaviteľ zákona sa pri facebookovej komunikácii vydával za 14-ročnú Kylee žijúcu v meste Neenah situovanom v štáte Wisconsin.

Odporúčané
Madeleine McCannová zmizla ako 3-ročná. Nezvestné dievčatko vyvolalo mediálny ošiaľ, ktorý ničí životy jej najbližším Madeleine McCannová zmizla ako 3-ročná. Nezvestné dievčatko vyvolalo mediálny ošiaľ, ktorý ničí životy jej najbližším 7. augusta 2019, 17:13

Komunikáciu s Jenkinsom mala započať práve Kylee (a teda zástupca šerifa), pričom muž od falošného profilu dievčaťa po krátkej dobe začal zisťovať, či už mala Kylee sex a žiadal ju o nahé fotografie. Komunikácia pokračovala až do bodu, kedy obžalovaný dievčaťu navrhol, že ju príde navštíviť.

Tá s jeho ponukou súhlasila. Obžalovaný tvrdil, že za Kylee pôjde pešo a cesta mu bude trvať približne 108 hodín. Po príchode do Wisconsinu mu však mal niekto kúpiť lístok na autobus. Na druhom konci ho už, našťastie, nečakalo 14-ročné dievča, ale polícia.

Odporúčané
Obeti preťal semenníky a zverákom vytlačil oko z očnej jamky. Gangster z Chicaga nepoznal zábrany Obeti preťal semenníky a zverákom vytlačil oko z očnej jamky. Gangster z Chicaga nepoznal zábrany 10. septembra 2019, 12:26
Domov
Zdieľať
Diskusia