Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2019, 7:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kali nesedí doma a neráta lajky, so Simou majú aj napriek úspechu nohy na zemi

HUDBA KALI
Uložiť Uložené

Kali a Sima spojili sily v novinke Aj Ty.

 

Kali aktuálne pracuje na ďalšom sólovom albume s názvom Ale Ne, ktorý má v pláne vydať ešte pred koncom roka 2019. Po úspechu so zatiaľ posledným projektom Dovi, Dopo bude mať čo robiť, aby dokázal míľniky predajov, views a následného turné ešte prekonať. Jubilené desiate sólo však má vytvorený ideálny základ pre to, aby opäť prepisovalo redkordy. 

Síce nie je jasné, či aj dnešná novinka pochádza z chystaného albumu, minimálne však Kali potešil všetkých svojich fanúšikov, ktorí rovnako nedajú dopustiť na speváčku a raperku Simu. Spoločne nahrali vec Aj ty, v ktorej hovoria o tom, že aj napriek úspechu nezabúdajú na rešpekt aj pokoru a zostávajú nohami na zemi. 

Dočkali sme sa hneď aj videoklipu, z dielne RECWOOD, kde máme možnosť vidieť, ako sa Kali aj Sima vozia na starom autobuse. O hudobnú produkciu sa postaral už tradične dvorný producent Peter Pann, ktorého ešte doplnil Pavol Jeňo z IMT Smile. 

Odporúčané
Ego: Tekashi nebol žiadny gangster. Bol v rozpakoch, keď mal preskočiť plot na kúpalisko Ego: Tekashi nebol žiadny gangster. Bol v rozpakoch, keď mal preskočiť plot na kúpalisko 26. septembra 2019, 18:46
Domov
Zdieľať
Diskusia