Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. septembra 2019, 10:07
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

iPhone 11 Pro Max má najlepší displej, aký kedy vyrobili. Potvrdil to nezávislý test

TECH APPLE IPHONE
Uložiť Uložené

Obrazovku telefónu otestoval portál DisplayMate.

Nový iPhone 11 Pro zbiera chválu všade, kde sa objaví. Dokladajú to napríklad prvé recenzie rešpektovaných technologických webov. 

9to5mac teraz objavil ďalšie pozitívne hodnotenie z nezávislých skúšok DisplayMate, ktoré hodnotia kvalitu displejov v nových smartfónoch. 

Odporúčané
Nové iPhony 11 sú podľa prvých reakcií totálny hit. Výdrž a vylepšené fotoaparáty skryjú androidy do vrecka Nové iPhony 11 sú podľa prvých reakcií totálny hit. Výdrž a vylepšené fotoaparáty skryjú androidy do vrecka 18. septembra 2019, 11:02

Podľa nich dosiahla novinka "vôbec najvyššie A+ skóre" zo všetkých kedy testovaných mobilov. Môže za to aj 17 % zvýšenie maximálneho jasu až na 800 nitov, ktoré pomáha čitateľnosti vonku aj v ostrom slnku a 1 290 nitov pri sledovaní HDR videí. 

Oproti rok starému XS Max sa na iPhone 11 Pro Max tiež o 15 % znížila spotreba energie samotnou obrazovkou. To prispieva k úctyhodnej výdrži na úrovni dvoch dní na jedno nabitie. 

Telefón tiež všetku konkurenciu porazil v presnosti zobrazovaných farieb, malých odchylkách,  najvyššom kontrastnom pomere a najnižšej miere odleskov od displeja. 

Zdá sa teda, že vysoká cena v ochodoch nemusí byť až taká premrštená a nový iPhone naplnil aj tie najprísnejšie očakávania. Ak chceš šetriť, stále možeš siahnuť po lacnejšom iPhone 11 od 799 eur.  

Domov
Zdieľať
Diskusia