Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. septembra 2019, 14:56
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

V práci dala výpoveď, aby sa mohla naplno venovať hľadaniu strateného psa. Po 57 dňoch sa to podarilo

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené

O tom, že jej ušiel pes vedeli všetci v meste.

Žena z Washingtonu bola na dovolenke v Montane, spolu so svojim manželom. Jeden večer šli na večeru a osemročnú fenu nechali v hoteli. Keď sa vrátili, Katie nevedeli nikde nájsť. Majiteľka, Carole King bola odhodlaná urobiť všetko preto, aby ju našla, informuje spokesman.

 

V práci dala výpoveď, aby sa mohla naplno venovať hľadaniu strateného psa. Po 57 dňoch sa to podarilo
Zdroj: facebook/ Katie IS home

Pracovala na pošte, no musela dať výpoveď, ak sa hľadaniu chcela skutočne venovať. Prácu totiž mala doma a pes im ušiel na dovolenke. Výpoveď dala bez váhania a 57 dní sa venovala aktívne len hľadaniu, vešaniu plagátov, či uverejňovaniu fotiek na internete.

To, že jej zmizol psík sa roznieslo všade. Ľudia jej príspevok zdieľali, volali jej, kde Katie videli. Neskôr na tie miesta dala kamery, pre prípad, žeby sa Katie vrátila. V meste vyvešala viac než 500 plagátov. Ľudia chodili hľadať s ňou, neustále jej písali a povzbudzovali ju. Dokonca jej počas hľadania nosili jedlo. Napokon jej zavolal muž, ktorý tvrdil, že jej pes je v jeho záhrade.

Odporúčané
Strateného psa sa policajti snažili nájsť podľa jeho obľúbenej pesničky. Obišli celé mesto a podvyživené zviera nakoniec objavili Strateného psa sa policajti snažili nájsť podľa jeho obľúbenej pesničky. Obišli celé mesto a podvyživené zviera nakoniec objavili 14. apríla 2018, 21:33

Avšak, kým sa na miesto dostala, fenka už stihla utiecť. Spolu s mužom, ktorý jej zavolal šli do ulíc. Pýtali sa ľudí, rozdávali plagáty, niektorí sa k hľadaniu pridali.

„Je to váš psík?“ opýtala sa pani, okolo ktorej práve prechádzali. Tá ukazovala na tmavé miesto pod stromom. Bola to Katie. Keď na ňu majiteľka zakričala, fena okamžite pribehla.

V práci dala výpoveď, aby sa mohla naplno venovať hľadaniu strateného psa. Po 57 dňoch sa to podarilo
Zdroj: facebook/ Katie IS home

Ľudia začali plakať, všetci od radosti kričali, objímali sa. Ľudia na autách a bicykloch zastavovali a objímali nás. Myslím, že všetci v okolí vedeli, že sme sa s Katie našli,“ hovorila Carole. Nakoniec skonštatovala, že Katie schudla 5,5 kila, no zdá sa, že všetko ostatné je v poriadku.

Domov
Zdieľať
Diskusia