Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2019, 14:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Známy raper počas koncertu hodil fanúšikovi pár tenisiek Nike, teraz ich predal za 200-tisíc dolárov

MÓDA NIKE TRAVIS SCOTT
Uložiť Uložené

Travis Scott síce pravdepodobne nechcel, aby fanúšik na jeho teniskách zarobil, 200-tisíc je však veľmi slušná čiastka.

V prípade, že si už videl dokumentárny film Travisa Scotta s názvom Look Mom I Can Fly, už pravdepodobne vieš, ako to na jeho koncertoch vyzerá. Samozrejmosťou sú fanúšikovia v bezvedomí, ktorých musia z mosh pitov vynášať zdravotníci na nosidlách, okrem toho sa jeden z najpopulárnejších raperov súčasnosti snaží, aby boli jeho shows interaktívne. 

Odporúčané
Bezvládne telá fanúšikov Travisa Scotta vynášali z davu a odvážali na nosidlách, on skončil vo väzení. Čo odhaľuje dokument? Bezvládne telá fanúšikov Travisa Scotta vynášali z davu a odvážali na nosidlách, on skončil vo väzení. Čo odhaľuje dokument? 30. augusta 2019, 9:16

Fanúšikovia z prvých radov majú možnosť skočiť si z pódia priamo na ľudí. Občas sa Travis Scott jednoducho vyzuje a svoje tenisky hodí do publika. To sa stalo aj nedávno, tentokrát však mal na nohách ešte nevydané Nike Air Force 1, ktoré tak pochopiteľne mali hodnotu vyššiu ako klasických 100 eur. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Luis Delgado (@el_guicho09),

Samozrejme, Travis ich fanúšikovi nehádzal preto, lebo vedel, akú majú hodnotu a chcel, aby sa poriadne nabalil, dnes už je to úplne jedno. Dokonca sa šťastlivec menom Luis Delgado dočkal aj slušnej mediálnej pozornosti. 

Tenisky sa totiž predali za rekordných 200-tisíc dolárov novému majiteľovi, pravdepodobne vášnivému zberateľovi. Pôvodne ich chcel Luis Delgado predať len za 40-tisíc, dal však na rady internetových odborníkov na problematiku resellu a počkal si na šesť cifernú sumu.

Tento model tenisiek by sa mal dostať aj do oficiálneho predaja – podľa dostupných informácií na jeseň tohto roku. Pár, ktorý mal na nohách samotný Travis, má však, pochopiteľne, vyššiu hodnotu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

According to @dropsbyleo , @el_guicho09 has accepted the offer of $200,000 . What do you think ? Thoughts on this deal ?

Príspevok, ktorý zdieľa Hyped Infos (@hyped.infos),

Domov
Zdieľať
Diskusia