Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2019, 13:50
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Súd obvinil dílera, ktorý predal Macovi Millerovi drogy, hrozí mu 20 rokov. Predávkovanie populárneho rapera úrady stále vyšetrujú

HUDBA DROGY
Uložiť Uložené

Drogový díler, ktorý predal Macovi Millerovi tabletky obsahujúce fentanyl, bol obvinený v súvislosti s vraždou rapera.

Príčina smrti populárneho rapera Maca Millera už síce bola objasnená, polícia však prípad neuzavrela. Američan bol skoro presne pred rokom nájdený doma bez známok života, pričom následná pitva odhalila, že zomrel na predávkovanie kombináciou kokaínu, fentanylu a alkoholu. 

Odporúčané
Mesiace po smrti Maca Millera si nepamätám, bola som opitá a smutná, tvrdí Ariana Grande Mesiace po smrti Maca Millera si nepamätám, bola som opitá a smutná, tvrdí Ariana Grande 9. júla 2019, 20:51

Protidrogový úrad chce bojovať proti rozširovaniu drogovej kriminality a samovraždám, a tak sa snažil prísť na to, kto bol Mac Millerov díler. Aktuálne bol za predaj falošných oxykodónových tabliet obsahujúcich fentanyl, Xanax a kokaín obvinený 28-ročný muž, informuje CBS News. Raper si údajne chcel kúpiť lieky proti bolesti a tie následne vdýchnuť nosom, čo by s veľkou pravdepodobnosťou nemuselo mať fatálne následky. 

Zámorské úrady dlhodobo bojujú proti predaju fentanylu, ktorý sa stáva najrozšírenejším zabijáckym opiátom, a tak im môže obvinený Cameron James Pettit pomôcť dostať sa k veľkým zdrojom. 

Domov
Zdieľať
Diskusia