Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. augusta 2019, 14:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kim Kardashian pravdepodobne zverejnila tracklist a dátum vydania Kanyeho albumu. Bude venovaný kresťanstvu, Ježišovi a Bohu

HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Projekt s názvom Jesus is King by mal uzrieť svetlo sveta 27. septembra, zatiaľ však nie je isté, o čo konkrétne ide a či má tento album nahradiť očakávaný Yandhi.

Kanye West v minulom roku síce vydal svoje ďalšie sólo s názvom Ye a ako výkonný producent sa podieľal na mnohých ďalších projektoch. Vďaka nemu uzrel svetlo sveta nový Nasov aj Pusha Tho album a kolaborácia s Kid Cudim.

V konečnom dôsledku neostal svojej povesti nič dlžný a aj tak sľúbil niečo, čo zatiaľ nesplnil. V novembri 2018 sme totiž očakávali avizovaný nosič Yandhi, ku ktorému už Yeezus dokonca dal spraviť promo materiály v celom New Yorku. Vydanie nakoniec odvolal. 

Odporúčané
Kanye West predával nikdy nevydané Yeezy v provizórnom limonádovom stánku Kanye West predával nikdy nevydané Yeezy v provizórnom limonádovom stánku 24. marca 2019, 11:30

Aktuálne sa veľmi intenzívne venuje svojej sérii Sunday Service, v rámci ktorej cestuje s gospelovou kapelou s cieľom rozdávať radosť fanúšikom prostredníctvom hudby.

Kim Kardashian sa už skôr nechala počuť, že je jej manžel nebol dlho takto šťastný, čo máme v konečnom dôsledku možnosť vidieť aj na fotografiách – veľmi populárne sa stali napríklad tie v rámci festivalu Coachella.

Odporúčané
Kanye West buduje vlastnú cirkev gospelovými koncertmi. „Svätá tráva“ z poľa, kde raper vystupoval, sa predáva za stovky dolárov Kanye West buduje vlastnú cirkev gospelovými koncertmi. „Svätá tráva“ z poľa, kde raper vystupoval, sa predáva za stovky dolárov 27. apríla 2019, 17:13

Sme zvyknutí aj na to, že z času na čas sa dozvedáme informácie o Kanyeho tvorbe práve od Kim a jej najnovšia fotografia na sociálnych sieťach nasvedčuje tomu, že práve oznámila vydanie nového albumu. Ten by mal niesť názov Jesus is King a medzi fanúšikov sa dostať už 27. septembra. Aj fakt, že tento dátum je práve piatok nasvedčuje tomu, že by to mohla byť pravda. Americkí raperi sú totiž dlhoročne zvyknutí vydávať albumy v piatky. 

Nie je isté, či ide o transformovanú verziu Yandhi, alebo úplne iný projekt s rozdielnym konceptom. Názvy skladieb však nasvedčujú tomu, že gospelová tvorba Kanyeho výrazne ovplyvnila a svoj najnovší nosič zasvätil kresťanstvu, Ježišovi a Bohu. Nechajme sa však prekvapiť. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Domov
Zdieľať
Diskusia