Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2019, 12:06
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande sa 2 roky po výbuchu vrátila do Manchestru na dúhový Pride: Ako tínedžerka som hrávala v gay baroch, zaspomínala

HUDBA ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Speváčka homosexuálom vyjadrila plnú podporu a zaspomínala si na časy, keď aktívne hrávala v gaybaroch.

Počas koncertu Ariany Grande v roku 2017 sa v Manchestri odohral samovražedný bombový útok, pri ktorom zahynulo 22 ľudí a atentátnik.

Ďalších viac ako sto ľudí sa zranilo, z toho desiatky vážne. Speváčka sa po udalosti po pár dňoch ešte rozhodla odohrať benefičný koncert, sama sa však nechala počuť, že sa ku hrozivým momentom v hlave vracia doteraz a zverejnila aj snímky, kde je vidieť škvrny na mozgu, ktoré spôsobila posttraumatická stresová porucha. 

Odporúčané
Ariana Grande ruší a presúva koncerty v Európe. Česi jej nadávajú, že chytá maniere od Nicki Minaj Ariana Grande ruší a presúva koncerty v Európe. Česi jej nadávajú, že chytá maniere od Nicki Minaj 10. augusta 2019, 9:17

Aktuálne nabrala odvahu a na miesto sa vrátila pri príležitosti dúhového pochodu za slobodu a toleranciu všetkých orientácií. Na pódiu prezradila, že má ku LGBTI komunite veľmi blízko a medzi najkrajšie časy svojho tínedžerského obdobia radí aj vystupovanie v gay baroch. 

Počas koncertu mala emotívny prejav, ktorým sa chcela vrátiť k teroristickému útoku. Dodáva, že by pravdepodobne o tom ani nemala hovoriť. Pred tisíckami ľudí sa rozplakala a opäť vyjadrila ľútosť smerom k rodinám, ktoré počas jej koncertu prišli o členov. 

V tejto súvislosti je napríklad na jej koncerty v súčasnej dobe možné zobrať si len transparentné tašky, pri ktorých je možné vidieť aj do ich vnútra. Nariadenie platí aj pre vystúpenie vo Viedni a v Prahe. 

Domov
Zdieľať
Diskusia