Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. augusta 2019, 13:06
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Mikuláš Černák: Poznám objednávateľa vraždy mafiána Petra Steinhübela

ZAUJÍMAVOSTI MAFIA MIKULÁŠ ČERNÁK PO STOPÁCH SLOVENSKEJ MAFIE
Uložiť Uložené

Údajný objednávateľ je už však po smrti, a preto sa nemôže proti Černákovmu tvrdeniu brániť.

Mafiánovi Petrovi Steinhübelovi alias Žaluďovi sa podarilo v minulosti prežiť niekoľko pokusov o atentát. Zavraždili ho nakoniec až 4. augusta 1999. Páchatelia sú do dnešného dňa neznámi. K jeho vražde sa v novej výpovedi pre Plus JEDEN DEŇ vyjadril aj niekdajší boss bossov Mikuláš Černák, ktorý sa o Žaluďove neúspešné odstránenie pokúsil v roku 1994.

Objednávka na jeho fyzickú likvidáciu v roku 1994 sa k nám dostala od jeho bývalého partnera Branislava Škublu, ktorého Žaluď podviedol o niekoľko miliónov korún,“ prehlásil pre Plus JEDEN DEŇ Černák s dodatkom, že Žaluď mal množstvo nepriateľov a preto netušil, kto za týmto pokusom o jeho zavraždenie stál.

Odporúčané
Východoslovenská mafia rozsekala konkurenta mačetou. Bývalý boss píšuci rozprávky pre deti túži po slobode Východoslovenská mafia rozsekala konkurenta mačetou. Bývalý boss píšuci rozprávky pre deti túži po slobode 10. augusta 2019, 8:30

Podľa Černáka mal byť objednávateľom úspešného atentátu na Žaluďa z roku 1999 dnes už zosnulý Ondrej Žemba. „Objednávateľ bol neskôr známy, aj sa mi k tomu osobne priznal, keď som bol v roku 2002 podmienečne prepustený. Bol to Ondrej Žemba. Vykonávateľa nepoznám, vraždu sprostredkoval Peter Šipula z našej skupiny. Objednávateľ aj sprostredkovateľ sú už mŕtvi,“ tvrdí ďalej odsúdený mafián.

Žaluďova smrť podľa Černáka Žembu vyšla na 3 milióny slovenských korún. Práve Žemba si mal podľa výpovede Černáka objednať taktiež vraždu niekdajšieho východoslovenského bossa Róberta Holuba. Prepojenie na Holubovu vraždu však Žemba v minulosti odmietol. Viac sa o mafiánoch z 90. rokov dočítaš v tomto vlákne.

Odporúčané
Mafián Reichel: Keď som vošiel do miestnosti, Černákovci mu rezali hlavu Mafián Reichel: Keď som vošiel do miestnosti, Černákovci mu rezali hlavu 28. júla 2019, 14:48
Domov
Zdieľať
Diskusia