Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. júla 2019, 8:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hans Zimmer, Elton John aj Childish Gambino vydávajú pod vedením Beyoncé sprievodný hudobný projekt k Leviemu kráľovi

HUDBA BEYONCÉ ELTON JOHN
Uložiť Uložené

Počúvaj skvelú kompliáciu k filmovej novinke.


Filmové a seriálové produkcie čoraz častejšie spolupracujú aj s populárnymi reprezentantmi hudobného priemyslu, čo okrem umeleckej hodnoty prináša aj hodnotu marketingovú.

Fungovalo to v prípade Kendricka Lamara ako výkonného producenta hudby k Marvelovke Black Panther a taktiež v prípade soundtrack projektu ku Game of Thrones. Na ňom sa objavili Travis Scott, The Weeknd, ASAP Rocky, Lil Peep a mnohí ďalší, stal sa tak prierezom toho najlepšieho z rapu a R'n'B. 

Tvorcovia Levieho kráľa zvolili trochu inú taktiku a sprievodnú hudobnú kompiláciu zverili do rúk Beyoncé. Tá stavila na klasiku v podobe Hansa Zimmera, Eltona Johna aj Childish Gambina

Samotná spevácka diva sa už nechala počuť, že v jej prípade ide o ľúbostný list pre Afriku a dojem z celého projektu túto skutočnosť len podčiarkuje. 

Odporúčané
Beyoncé je bohyňou krásy. Prostredníctvom nového klipu posiela ľúbostný list Afrike Beyoncé je bohyňou krásy. Prostredníctvom nového klipu posiela ľúbostný list Afrike 17. júla 2019, 10:01
Domov
Zdieľať
Diskusia