Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2019, 16:38
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Na albume pre Game of Thrones hosťujú Travis Scott, The Weeknd, ASAP Rocky, Lil Peep a mnohí ďalší

HUDBA GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Počúvaj 14 skladieb a soundtrackov k najpopulárnejšiemu seriálu súčasnosti.

Seriál Game of Thrones sa blíži ku koncu a posledná séria sa zatiaľ teší obrovskému úspechu, diváci hltajú jeden diel za druhým, teraz však máme dobrú správu aj pre hudobných fanúšikov. Či už si populárny seriál ideš alebo nie, od dnešného dňa si môžeš vypočuť celý album inšpirovaný práve týmto projektom HBO. 

Na For the Throne sa nachádza 14 skladieb a je špecifický aj tým, že sa netočí výhradne okolo rapu, aj keď, pravdou ostáva, že tento žáner má miernu prevahu. Na svoje si prídu fanúšikovia popu aj rocku a svoje o tom hovorí aj zastúpenie interpretov, ktorých mená nájdeš priamo v trackliste vyššie.

Podľa očakávaní nájdeš album na streamovacích službách, tie však už určite dávno využívaš, takže to pre teba nepredstavuje žiadny problém. V najbližších hodinách by sme sa ešte mali dočkať videoklipu ku skladbe Power is Power s The Weekndom, SZA a Travisom Scottom, takže ostaň naladený. 

Domov
Zdieľať
Diskusia