Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. februára 2018, 12:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Kendrick Lamar vydáva album Black Panther inšpirovaný Marvelom. Vychutnaj si nový videoklip

HUDBA KENDRICK LAMAR
Uložiť Uložené

Suvenénne najlepší hudobný interpret súčasnosti vydáva ďalší plnohodnotný album a my sa už teraz nevieme dočkať.

Už o pár dní sa medzi filmových fanúšikov dostane dlho očakávaný film Black Panther z dielne Marvelu, od ktorého majú samozrejme všetci veľké očakávania. Na rozdiel od chalanov z Filmkultu sa však my o niečo viac tešíme na hudobné dielo s rovnomenným názvom, ktoré bude tento počin doprevádzať, keďže je jeho autorom snáď najlepší hudobný interpret na svete - Kendrick Lamar. Ten svoje kvality dokazuje každoročne pri odovzdávaní rôznych cien a inak tomu nebolo ani pri posledných Grammy. 

Album Black Panther sa na verejnosť dostane už o pár dní a tešiť sa môžeš na hostí kapacít ako Future, Travis Scott, Khalid, 2 Chainz či The Weeknd. Tentokrát sa pravdepodobne nedočkáme Rihanny, no tú do veľkej miery dokázala nahradiť SZA, ktorá sa objavila na najnovšej veci All The Stars s fascinujúcim videoklipom. Viac dodávať už pravdepodobne nie je potrebné, prejdime k samotnému výsledku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia