Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júla 2019, 14:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Tekashiho prepustenie sa výrazne komplikuje. Jeden obžalovaný chce dokázať, že je nevinný a raper klame

HUDBA 6IX9INE VÄZENIE
Uložiť Uložené

V prípade dúhového rapera sme boli svedkami mnohých zvratov, tento ho však poteší úplne najmenej.

6ix9ine je vo väzení už viac ako pol roka, počas ktorého sa dozvedel veľa pozitívnych aj negatívnych správ a jeho prípad sa viackrát otočil naruby. Aj keď išlo pôvodne všetko podľa plánu a priznali sa skoro všetci obvinení členovia nebezpečného gangu Nine Trey, jeden z dvoch posledných sa podľa Complexu rozhodol bojovať za svoju nevinu

Konkrétne ide o Anthonyho „Harva" Ellisona, ktorý mal údajne stáť za únosom, okradnutím a napadnutím dúhového rapera v minulom roku. Išlo o verejne známy a intenzívne medializovaný prípad, kedy Tekashiho stále neznámi páchatelia najprv prepadli doma, zobrali mu šperky aj hotovosť a následne ho uniesli. 

Odporúčané
6ix9ine bol unesený a okradnutý o šperky v hodnote 750 tisíc dolárov. Momentálne je v nemocnici 6ix9ine bol unesený a okradnutý o šperky v hodnote 750 tisíc dolárov. Momentálne je v nemocnici 22. júla 2018, 17:43

Nakoniec sa mu podarilo z auta za neznámych okolností vyskočiť za jazdy a prípad pomaly upadal do zabudnutia. Pravdepodobne aj preto, že v tom čase ešte 6ix9ine bol ochotný útočníkov kryť. Keď prišlo v úvode 2019 na lámanie chleba a Tekashi začal spolupracovať s federálnou políciou, spomenul aj tento trestný čin. 

Ellisonov právnik sa však už nechal počuť, že jeho klient chce absolvovať súdny proces, dokázať svoju nevinu a vyhnúť sa dohode a vine a treste, ktorá by pre Tekashiho mohla znamenať lístok na slobodu. 

Odporúčané
6ix9ine bude pravdepodobne prepustený na slobodu. Prokuratúra navrhuje zrušenie obžaloby 6ix9ine bude pravdepodobne prepustený na slobodu. Prokuratúra navrhuje zrušenie obžaloby 17. februára 2019, 12:36

Prokuratúra sa totiž už skôr nechala počuť, že ak 6ix9ine hovorí pravdu a pomôže dostať do väzenia ostatných kolegov, navrhne zníženie trestu na nutné minimum, čo mohlo byť pôvodne už v septembri tohto roku. 

Podľa právnika je jediný Ellisonov motív nepriznať sa to, že ho obvinil práve 6ix9ine a chce, aby mu trestné činy dokázal. Zároveň dodáva, že je dúhový raper majstrom marketingu, trollovania a vymýšľania.

Zatiaľ je isté len to, že Tekashi môže zabudnúť na prepustenie v septembri. V tom čase sa začne proces s poslednými dvoma obvinenými, pričom nie je jasné, ako dlho môže trvať, kým sa všetko vyrieši. Známy raper bude pravdepodobne čakať až do januára 2020, kedy je na pláne jeho súd. 

Odporúčané
Tekashi 6ix9ine: Zo Slovenska a albumu Haha Crew na svetový vrchol a do večného zabudnutia Tekashi 6ix9ine: Zo Slovenska a albumu Haha Crew na svetový vrchol a do večného zabudnutia 20. februára 2019, 18:28
Domov
Zdieľať
Diskusia