Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. februára 2019, 12:36
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

6ix9ine bude pravdepodobne prepustený na slobodu. Prokuratúra navrhuje zrušenie obžaloby

HUDBA 6IX9INE
Uložiť Uložené

Dúhový raper toho pravdepodobne povedal dosť na to, aby mu bol zrušený avizovaný 47-ročný trest.

Väčšina správ o Tekashim z posledných mesiacov bola prekvapujúca, keďže len málokto by očakával, že sa z dúhového rapera pôvodne známeho na Slovensku vykľuje člen krvilačného gangu. Postupne sme sa najprv dozvedali, že nemal v pláne s federálnou políciou spolupracovať, no aj napriek tomu mu hrozilo doživotie. 

Po pár mesiacoch za mrežami sa však rozhodol vypovedať a priznal sa k všetkým deviatim prípadom, v ktorých bol obvinený. Okrem dílovania drog a členstva v gangu otvorene hovoril aj o ozbrojených prepadnutiach a objednávkach streľby. 

Od tohto momentu uzreli svetlo sveta už len novinky o tom, koho každého 6ix9nine postupne udal a aké ďalšie podrobnosti polícii poskytol. Dnes sme sa dočkali suverénne najviac šokujúcej správy od uväznenia. Podľa dostupných zdrojov totiž prokuratúra navrhuje zrušenie obžaloby vo všetkých obvineniach.

Dôvodom má byť, že uzavrel dohodu o vine a treste, veľmi aktívne spolupracuje s políciou a je pripravený povedať kompletne všetko ku každému prípadu. Všetko teda nasvedčuje tomu, že bude prepustený 24. januára 2020, kedy ho čaká vypočutie súdom. Následne by mal nastúpiť do programu na ochranu svedkov, čo bude asi najnáročnejšia časť pre federálnu políciu.

Odporúčané
Tekashimu sa pripomína bývalý manažér Shotti. Raper ho dostal za mreže na 15 rokov svedectvom, aby sa sám vyhol trestu Tekashimu sa pripomína bývalý manažér Shotti. Raper ho dostal za mreže na 15 rokov svedectvom, aby sa sám vyhol trestu 3. septembra 2021, 9:30

Predsa len, musia zabezpečiť stopercentnú bezpečnosť pre veľmi výstredného človeka, na ktorého si budú brúsiť zuby nebezpeční ľudia, keďže sa rozhodol všetkých natrieť. O ďalších informáciách budeme informovať dodatočne.

Domov
Zdieľať
Diskusia