Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júla 2019, 21:10
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Miley Cyrus predstavuje feministickú hymnu. Vzdáva hold ženám všetkých tvarov, veľkostí, orientácií a farieb pletí

HUDBA MILEY CYRUS NICKI MINAJ
Uložiť Uložené

Populárna speváčka sa pripomína videoklipom, ktorý pochádza z prvej časti tohtoročnej trilógie albumov.

Miley Cyrus má vonku prvý z trilógie albumov so šiestimi skladbami, medzi ktorými sa nachádza aj vec Mother's Daughter venovaná všetkým ženám. Populárna speváčka v nej vzdáva hold nežnému pohlaviu bez rozdielov a tieto skutočnosti potvrdzuje aj v dnešnom videoklipe, kde si pozvala okrem svojej matky aj ďalšie ženy rôznych tvarov, orientácií a farieb pletí.

Chce tak poukázať na rovnoprávnosť a pozdvihnúť sebavedomie tých, ktorým dáva verejnosť pocítiť negatívne emócie. Obzvlášť z pozície tak sledovanej interpretky ide o veľmi zodpovedný krok. 

Pozornosť sa Miley ušla aj v súvislosti s Nicki Minaj, ktorá sa do nej pustila za to, že v jednej zo skladieb narážala na to, že radšej počúva Cardi B. Raperka vynadala svojej kolegyni do sliepok vo svojom rádiu, odpovede sa však už nedočkala. Cyrus vydá do konca roka ešte 2 krátke projekty, jeden v druhej polovici roka a druhý na jeseň. 

Odporúčané
Sliepky nemôžu kydať na kráľovné. Nicki Minaj vracia úder Miley Cyrus, vysvetľuje neúspešné turné a nakladá Travisovi Scottovi Sliepky nemôžu kydať na kráľovné. Nicki Minaj vracia úder Miley Cyrus, vysvetľuje neúspešné turné a nakladá Travisovi Scottovi 22. júna 2019, 9:20
Domov
Zdieľať
Diskusia