Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2019, 22:56
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Tatar sa zaskvel parádnym gólom, Rybár vygumoval Američanov. Sleduj, ako sme naložili 4 góly tímu USA

ŠPORT HOKEJ SLOVENSKO USA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Slovenská reprezentácia vstúpila do majstrovstiev sveta výborným spôsobom.

Na domácich majstrovstvách sveta v hokeji nás čakal úvodný zápas proti výberu Spojených štátov amerických. Silná zostava tímu USA nás nezaskočila a naši chlapci naskočili do zápasu s obrovskou chuťou. Už po štyroch minútach sme otvárali skóre zápasu vďaka Šukelovi, pričom nezložili sme sa ani po vyrovnávajúcom góle od DeBrincata. 

Odporúčané
Slovensko víťazí po fantastickom výkone v zápase s USA Slovensko víťazí po fantastickom výkone v zápase s USA 10. mája 2019, 22:32

Ba skôr naopak, naštartovali sme hernú mašinu a predviedli sme takú druhú tretinu, akú slovenskí fanúšikovia zrejme veľmi dlho nevideli. Bojovalo sa o každý puk, chlapci napádali, bránili a využívali rýchle brejky či presilovku. V tej sa presadil Erik Černák, keď nás poslal do vedenia 2:1. Onedlho Pánik parádne našiel pred bránkou osamoteného Tatara a ten si vychutnal amerického brankára gólom na 3:1. 

O nič horšie to nevyzeralo ani v tretej tretine, keď sme vydržali tlak Američanov a napokon si poistili výhru gólom Krištofa na 4:1. Zajtra večer nás čaká súboj s Fínskom, tak dúfajme, že dopadne rovnako, a teda naším víťazstvom. Chlapci na to rozhodne majú.

Náš prvý gól z hokejky Šukela

Americké vyrovnanie DeBrincata na 1:1

Gól Erika Černáka na 2:1

Tomáš Tatar zvyšoval na 3:1

Michal Krištof a gól na 4:1

Domov
Zdieľať
Diskusia