Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2019, 21:25
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Dvaja tínedžeri zmlátili mentálne postihnutého muža a bitku si natáčali na mobil. Policajti už začali trestné stíhanie

ZAUJÍMAVOSTI ŠIKANA
Uložiť Uložené

Šokujúci prípad už policajti vyšetrujú.

Policajná práca nekončí iba na uliciach. Muži zákona musia pravidelne monitorovať sociálne siete, pretože na internete sa v dnešnej dobe šíria informácie bleskovou rýchlosťou.

Odporúčané
V Prešove vyskakovali migranti z kamiónu. Virálne video okamžite začala riešiť polícia V Prešove vyskakovali migranti z kamiónu. Virálne video okamžite začala riešiť polícia 29. apríla 2019, 14:53

Už včera sme sa o tom mohli presvedčiť, keď v Prešove vyskakovali z kamiónu traja migranti, avšak dnes policajti po niekoľkých dňoch zdieľali na svojej facebookovej stránke šokujúce video šikany.

Na videu mali 17-ročné dievča so svojím kamarátom mlátiť údajne mentálne znevýhodnenú osobu, ktorá sa nevedela brániť. Medzitým, čo ľudia hromadne policajtom posielali videá zachytávajúce bitku, sa policajti pustili do vyšetrovania. Mladík, ktorého tínedžeri napadli, sa dnes podľa televízie Markíza bojí vyjsť z domu. Napadnúť ho pritom mali pri futbalovom ihrisku.

Úspešne sa im podarilo identifikovať osoby na záberoch a získali aj dôkazy, takže už začali trestné stíhanie. Osobám hrozí potrestanie za trestný čin výtržníctva, pričom vyšetrovanie zatiaľ nebolo skončené, a tak by nás bezpečnostné zložky mali informovať o postupe v prípade.

Domov
Zdieľať
Diskusia