Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. marca 2019, 20:57
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Motocyklista zostal ležať na súperovej motorke, potom mu rovno vrazil. Bizarný incident vyústil do dlhého zákazu

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Kostarika momentálne žije bizarným incidentom na pretekoch motocyklov.

Aj na Kostarike je pretekanie na motorkách veľmi populárnym športovom. Jazdci tam nechávajú na trati srdce, čo nedávno dokázali Jorge Martinez a Marion Calvo. V národnom šampionáte bojovali o miesto v pretekoch, keď sa priblížili natoľko, že v rámci boja skončil Martinez na motorke svojho súpera.

Zakliesnené motorky spôsobili, že Martinez zostal ležať na zadnej časti stroja svojho protivníka, motorka mu ušla a on mal po pretekoch. Keď sa postavil, okamžite na Calva zaútočil a vrazil mu. Calvo spadol a keď sa pozviechal, snažil sa Martineza napadnúť zozadu, čo on očakával, a tak sa nič vážne nestalo.

Martinez odkráčal naprieč traťou smerom ku svojej motorke, nevadili mu ani kolegovia zo štartovacieho roštu, ktorí vo vysokej rýchlosti prechádzali okolo. Bizarný moment však mal dohru. Po pretekoch udelila obom z nich disciplinárna komisia zákaz štartovať na dlhé dva roky, takže chvíľkový výbuch hnevu za to zrejme nestál.

Domov
Zdieľať
Diskusia