Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2019, 13:19
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Matka Miley Cyrus fajčí viac marihuany ako jej dcéra, speváčku na rastlinu opäť namotala. Zapózovala pri obrovských zásobách

ZAUJÍMAVOSTI MARIHUANA MILEY CYRUS
Uložiť Uložené

Známa speváčka už v minulosti hovorila o tom, ako jej mama obľubuje zelenú rastlinu.

Speváčka Miley Cyrus mala kedysi oveľa divokejšie obdobie ako dnes. Vo veľkom drogovala a pila alkohol, pričom medzi jej obľúbené aktivity patrilo aj fajčenie marihuany. Miley jej dokonca v tých rokoch fajčila toľko, že sa jej potom snívali nočné mory, ako ju marihuana zabila, a tak sa alkoholu aj drog na čas vzdala.

Medzitým však prišla legalizácia marihuany vo viacerých amerických štátoch a legislatíva sa uvoľnila aj v Kalifornii, čo potešilo najmä jej mamu Tish. Aj keď v minulosti vraj fajčenie marihuany veľmi nepodporovala, dnes podľa Miley fajčí oveľa viac ako ktokoľvek, koho speváčka pozná.


Rozruch na sociálnych sieťach preto spôsobila fotka, ktorú zdieľal speváčkin otec Billy Ray Cyrus. Matka Tish na nej veselo pózuje pri obrovskom množstve uskladnenej marihuany. Na prvý pohľad by si možno povedal, že pózuje pri zásobách vo vlastnom dome, ale Tish neskôr situácia uviedla na správnu mieru.

Nešlo o marihuanu v jej dome, ale skonštatovala, že keby mala toľko zelenej rastliny vo svojom príbytku, bolo by to skvelé z hneď niekoľkých dôvodov. Svedčí o tom fakt, že Miley v decembrovom rozhovore vyhlásila, že ju na marihuanu opätovne namotala jej mama, čo možno znie netradične, ale nejde o neprípustnú situáciu.

Odporúčané
Keby sme marihuanu na Slovensku zlegalizovali, týchto 7 vecí by vyzeralo inak Keby sme marihuanu na Slovensku zlegalizovali, týchto 7 vecí by vyzeralo inak 17. februára 2019, 11:35

Zaujímavo vyznieva aj fakt, že na internete sa pod fotkou strhla veľká debata. V Spojených štátoch amerických nie je marihuana legálna na federálnej úrovni a jej užívanie umožňujú len v niektorých štátoch, čo znamená, že veľký počet ľudí stále sedí vo väzení aj za prechovávanie menšieho množstva tejto rastliny.

Smutne preto podľa ľudí vyznieva, že Tish Cyrus sa môže veselo odftotiť s kilami marihuany, zatiaľ čo iní ľudia za smiešne prehrešky sedia za mrežami.

Domov
Zdieľať
Diskusia