Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. februára 2019, 10:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Autor hitu Rockstar je vo väzení. Imigračný úrad ho deportuje do Británie, za atlantského rapera sa len vydával

HUDBA 21 SAVAGE
Uložiť Uložené

Mnohí jeho kvality pripisovali práve skutočnosti, že pochádza z Atlanty, odkiaľ vzišlo veľa kvalitných raperov. Všetko je však v skutočnosti úplne inak.

Americkí interpreti museli v posledných rokoch riešiť naozaj rôzne problémy aj konfrontáciu s políciou, no o tom, čo predviedol 21 Savage, sa bude rozprávať ešte veľmi dlho. Aj napriek nízkemu veku má za sebou veľa úspechov, patrí do stovky najpočúvanejších raperov na svete a má na konte stovky miliónov pozretí. 

Aj keď nepatrí medzi lyrických priekopníkov, po hudobnej stránke je na tom veľmi dobre, čo veľmi dlho verejnosť pripisovala aj tomu, že pochádza z Atlanty, kde sa rodí množstvo rapových talentov pomyselnej novej vlny. 

Americký úrad ICE (U.S. Immigration and Customs) zaoberajúci sa imigráciou a colnou správou teraz prichádza s informáciou, že 21 Savage v skutočnosti pochádza z Veľkej Británie a za veľko mlákouu žil viac ako 10 rokov ilegálne.

Pred niekoľkými hodinami bol zadržaný a podľa hovorcu kompetentného orgánu Bryana Coxa sa aktuálne pripravuje jeho deportácia do domoviny. 

Jeden z dvoch autorov obrovského hitu Rockstar mal do Spojených štátov pricestovať ešte v júli 2005, nestihol však krajinu opustiť, kým mal ešte platné víza dostal sa tak do problémov, ktoré môžu mať výrazný vplyv na jeho kariéru. 

Pre portál TMZ sa už vyjadrila aj celebritná právnička Dina LaPolt. Tvrdí, že ide o nedorozumenie a bude sa snažiť všetko uviesť na pravú mieru. Pracuje na tom, aby bol raper čo najskôr prepustený na slobodu. Dodáva, že 21 Savage je idolom mladej generácie a pre Atlantu spravil veľa. Aktívne podporuje komunitu a finančne podporuje znevýhodňované deti.

Viac informácií zatiaľ neexistuje, no určite je len otázkou času, kedy sa dozvieme, či 21 Savage nedobrovoľne poputuje tam, odkiaľ prišiel. Otázkou ešte ostáva, aký vplyv budú mať tieto informácie na jeho ďalšie pôsobenie v hudobnom priemysle, no veľavravný je napríklad tweet jedného z členov jeho manažmentu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia