Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. januára 2019 o 11:24
Čas čítania 0:00
Adam Novosad

Manny Pacquiao vytrieskal svojho súpera a znovu vyzval Mayweathera. Ak sa Američan nebojí, má sa vrátiť do ringu

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

FIlipínsky boxer pokračuje v aktívnej kariére aj naďalej.

Aj keď v súboji s Mayweatherom pred pár rokmi ťahal za kratší koniec, mnohí fanúšikovia ho považovali za víťaza. Boxer dokonca v domovine pôsobí ako senátor, takže o plný kalendár má neustále postarané. Filipínčan Manny Pacquiao odvtedy neprestal boxovať a aj naďalej pokračuje v aktívnej kariére, čo tentoraz dokázal v americkom Las Vegas.

V ringu sa postavil proti Adrienovi Bronerovi, ktorého vytrieskal na body 117-111, 116-112 a 116-112. Súper Broner je pritom o 11 rokov mladší ako Pacquiao, pre ktorého to bol dokonca prvý zápas po oslave 40. narodenín.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený #VIPAFRICA® (@vipafrica),

Po výhre sa Manny postavil pred reportérov a vyhlásil, že nemá žiadny problém s tým, keby sa mal do ringu opätovne postaviť práve s Mayweatherom. Vyzval ho, že ak sa nebojí, má sa vrátiť a postaviť sa mu. Američan síce ukončil profesionálnu kariéru s rekordným skóre 50:0, a tak je dodnes neporazený, avšak Pacquiao si napriek tomu trúfa.

Floyd však po exhibícii v Japonsku skonštatoval, že sa nič nemení na fakte, že zostáva na dôchodku a do profesionálneho boxu návrat nechystá.

Napriek tomu, že Broner v zápase s Pacquiaom očividne nemal nárok na výhru, po skončení zápasu víťazoslávne povedal, že triumf mal patriť jemu. Štatistiky však hovoria jasnou rečou.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023 o 16:30

Ako informovalo BBC, Broner Filipínčanovi zasadil 50 úderov a 3 údery do tela, zatiaľ čo Manny si pre súpera pripravil 112 úderov a 47 z nich do tela. V siedmom a deviatom kole ho dokonca takmer knockoutoval.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Pacquio Broner Canelo Cejudo (@boxingbanda),

Domov
Zdieľať
Diskusia