Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. januára 2019, 14:48
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

2. sériu Taboo uvidíme až v roku 2020. Určite sa však dočkáme aj tretej a zároveň poslednej

2. sériu Taboo uvidíme až v roku 2020. Určite sa však dočkáme aj tretej a zároveň poslednej
Zdroj: BBC One
FILMY A SERIÁLY TABOO
Uložiť Uložené

Natáčanie 2. série podľa tvorcu Stevena Knighta započne buď koncom tohto, alebo začiatkom budúceho roka.

Pred mesiacom sme ťa informovali o tom, že tvorcovia Taboo oficiálne potvrdili prípravy na ďalšiu sériu. Taktiež dosvedčili, že seriál skončí tou treťou. Nepovedali však už, kedy sa ich dočkáme. Čo sa týka tej tretej a zároveň poslednej, nie sme o nič múdrejší, avšak vieme, kedy sa asi dočkáme druhej. 

Steven Knight ohlásil, že natáčanie začne buď koncom roka 2019, prípadne začiatkom roka 2020. V oboch prípadoch by BBC malo stihnúť odvysielať prvú časť už v budúcom roku, v čom im budeme silno držať palce. Znova uvidíme 8 epizód. Steven Knight si navyše nesmierne pochvaľoval Toma Hardyho. Pracovali spolu na Locke, Peaky Blinders a samozrejme aj na Taboo.

Nekamarátia sa až tak veľmi, ako by ste to čakali. Ich vzťah je primárne založený na práci, a preto to podľa Knighta tak skvelo funguje. Tom je pre neho nesmierne úžasným hercom, pri ktorom má istotu, že si svoju prácu odkrúti na 100%. Spomenul aj to, že rolu v Locke dostal náhodou, keď ho Knight videl parkovať auto pred stretnutím ohľadom Taboo. 

2. sériu Taboo uvidíme až v roku 2020. Určite sa však dočkáme aj tretej a zároveň poslednej
Zdroj: BBC One

Druhá séria sa má sústrediť na Delaneyho druhov, ktorí s ním nastúpili na loď pod americkou vlajkou v snahe začať nový život. Máme sa dočkať epickejšieho príbehu, mnohých zvratov a postáv, ktoré nám učarujú. Všetci tvorcovia, vrátane scenáristu Stevena Knighta (s Hardym spolupracovali aj na Peaky Blinders) či výkonného producenta Ridleyho Scotta sa nevedia dočkať, až ľudia uvidia, čo vytvorili. 

Knight sa nechal počuť, že zatiaľ čo prvá séria bola o úteku, tá druhá bude o dobrodružstve. Celé sa to skončí v sérii tretej, ktorá bude zase značiť príchod. V prípade, že sa v druhej sérii rozlúčime s Braceom, je možné, že ho uvidíme v tej tretej. Teda v prípade, že Knight príchodom narážal na návrat Jamesa Delayneho do Londýna.

Domov
Zdieľať
Diskusia