Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2019, 19:09
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

V Martine zabíjala extáza, anketa Najväčší Slovák preráža dno

REFRESHER FRESHNEWS
Uložiť Uložené

Freshnews pokračujú aj v roku 2019 a hneď prvý diel je opäť plný prekvapení, ktoré sa stihli udiať za posledný týždeň.

Seriál Freshnews funguje už viac ako rok a zatiaľ sa nám darí pravidelne prinášať novinky z domova aj zo sveta, s čím budeme pokračovať aj v roku 2019. Ten uplynulý sa niesol v znamení kontroverzie, konfliktov, prekvapení a množstva informácií z každej strany, no a všetko nasvedčuje tomu, že v nastolenom trende budeme pokračovať. 

Aj preto je naším cieľom pripraviť pre teba ľahko konzumovateľný prehľad, pričom zároveň platí, že sme pred tým každú tému spracovali v článku. Ak ťa teda niečo zaujme, môžeš si hneď prečítať viac vďaka linku v popisku. 

Aktuality zo sveta hudby, filmov, technológií alebo módy pre teba máme aj dnes. Prevedie ťa nimi dvojica Šajmo a Filip, ktorí majú zmapované aj to, čo sa dialo na Slovensku. Ako už asi tušíš, opäť bolo poriadne rušno, o čo sa postaral napríklad návrh zákona na obnovenie povinnej vojenskej služby, odvysielanie prvého dielu ankety Najväčší Slovák a mnoho ďalšieho. 

Domov
Zdieľať
Diskusia